Atatürk'e Saygı Duruşu Sırasında Biji Serok Apo Diye Bağıran Hümanist

Konu sahibi son olarak 1 gün önce görüldü
Karşılığında faşist işyeri sahibi tarafından dayak yemiştir. Mezopotamya bizimdir, Serok apo her biji Kürdistan diyen herkes terorist mi??? Sizi bu tür faşistlere karşı birlik olmaya davet ediyorum. Yaşasın halkların kardeşliği.

İyi olmuştur.
Edit: Bağırması değil tabi verilen tepki.

Az bile yapmislar, benimde icimde fasistmi yatiyor ne

Bunun faşistlikle alakası yok saygı duruşu esnasında yapılacak iyi niyetli bir tavır değil bu direk tahrik var ve hümanistlikle ne alaka ?

Adam güzel güzel saygı duruşuna davet etmiş. Hem ayağa kalkmıyor hem de teröristlik lehine slogan atıyor.

Neden biz Türklüğü savununca ırkçı faşist oluyoruz, o lavuk bebek katilleri için slogan atınca ifade özgürlüğü bilmem ne. Geçin bu ayakları. O işveren patron kimse o lavuğu dövdüğü için elinden öperim. Vurduğu yer de Özgürlük bitiyor vesselam. :)

Kardeşliği bozanlara tepki gösterenler faşist değildir. Bu kişinin hümanist olduğunu nereden biliyoruz?
T.C.nin birliğine saldırmak bölücülüktür, kardeşlik değil.

Sanırım sizde de var fasistlik. Zira teroriste terorist dedigimiz için faşist ilan edilmiştik biliyorsunuz

Ben bilmiyorum sizin o konularinizi ya da hatirlamiyor olabilirim bende teroriste terorist diyorum ama kimse bana fasist suçlamasında bulunmadi burada

Komiklikler şakalar.
Davet edesin saygı duruşuna
Kalkmazsa ısrar etmezsin.
O da ses çıkartmaz.
Kimse kimseyi tartaklamak zorunda kalmaz.

O bölücü orada o sloganı atarken çok avantajsiz konumda olduğunu, dayak yiyeceğini, işinden olacağını veya öldürülebilecegini bilerek aksiyon alıyor. Kim yapabilir bunu aranızdan?
Sen koskoca divân olarak teröristlerce "kandirilabiliyorsan", o overlokcu da ideolojik olarak kandırılmış olabilir.

Orada onu tekmelersen ve bunu kameraya alıp yayarsan sadece nefret ekersin. Dağa adam verirsin.

Bu çok sorumsuzca.

Atatürk böyle sevilmez. Vatan böyle savunulmaz.

Komiklikler şakalar.
Davet edesin saygı duruşuna
Kalkmazsa ısrar etmezsin.
O da ses çıkartmaz.
Kimse kimseyi tartaklamak zorunda kalmaz.

O bölücü orada o sloganı atarken çok avantajsiz konumda olduğunu, dayak yiyeceğini, işinden olacağını veya öldürülebilecegini bilerek aksiyon alıyor. Sen koskoca divân olarak teröristlerce "kandirilabiliyorsan", o overlokcu da ideolojik olarak kandırılmış olabilir.

Orada onu tekmelersen ve bunu kameraya alıp yayarsan sadece nefret ekersin. Dağa adam verirsin.

Bu çok sorumsuzca.

Atatürk böyle sevilmez. Vatan böyle savunulmaz.

Bir peygamber daha gelecek olsa o Tayyip olurdu diyen birine ahaliden biri ha...ir bk diye cevap vermişti hatırlıyor musun?

Hah işte ondan. Yukarıda Sanem hanıma verdigim cevap gibi. Teroristi bir siz biliyorsunuz. Sadece siz söylediğiniz zaman terörist oluyor. Konunun akp ile alakasi yok ama senin kafa akp orientli çalışıyor sadece. Bunu bile oraya yoruyorsun. Halbuki senin o dediğin bir takım komiklikler şakalar ile anlatmaya çalıştığım bişey vardı. Ama sen anlamazsın.
Arabistana yollanacak bir sürü üye var hadi canım.

Dün terörist güzellemesi yapanlara sövüp banlandığımda arkamdan konuşanlar burda iş yeri sahibi iyi yapmış dövmüş diyor ve diyecek.
Bugün el ele tutuşup meydanlarda apo ve atatürk posteri açarsanız yarın da bunları görürsünüz.

+

Kürtlere karşı faşistlik eskide kaldı.Eskiden Atatürkçüler pkk üzerinden tüm kürtlere karşı kin ve nefret doluydu.
Şimdi kürtlere karşı ılımlı olmaları elbette güzel ama bununla beraber pkklıları da sevmeye başladılar.
Çünkü ortak bir düşmanları var.
Erdoğan...

Son düzenleme:
Dün terörist güzellemesi yapanlara sövüp banlandığımda arkamdan konuşanlar burda iş yeri sahibi iyi yapmış dövmüş diyor ve diyecek.
Bugün el ele tutuşup meydanlarda apo ve atatürk posteri açarsanız yarın da bunları görürsünüz.

+

Kürtlere karşı faşistlik eskide kaldı.Eskiden Atatürkçüler pkk üzerinden tüm kürtlere karşı kin ve nefret doluydu.
Şimdi kürtlere karşı ılımlı olmaları elbette güzel ama bununla beraber pkklıları da sevmeye başladılar.
Çünkü ortak bir düşmanları var.
Erdoğan...

Kalem oynatacak yer kalmamış. Ağzına sağlık.

Ama sonuç olarak

Fasistsin.

Ha ek olarak sarayin adamisin.

beklenen üye henüz giriş yapmadığı için-yoksa banlı mı?- şimdilik konu sakin ilerliyor, tahmini gece yarısına kadar 1 ban bekliyorum.
ban durumu tahmini sona ermiştir, şimdi haberler.

beklenen üye henüz giriş yapmadığı için-yoksa banlı mı?- şimdilik konu sakin ilerliyor, tahmini gece yarısına kadar 1 ban bekliyorum.
ban durumu tahmini sona ermiştir, şimdi haberler.
Beklenen hümanist üyeler girmez. Onlar teröre karşıdır ama bir terörist konusunda göremezsiniz onları...

Kasttlettigin kişi onlardan biri ise tabii

Geri