Atatürk'e Müslüman Değil! diyen insanlara izletin Erdoğan Atatürkün Telgrafını Okuyor

• Kullanıcı Kei
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
Konu sahibi son olarak 9 gün önce görüldü
Hayır ben orda ironi yaptım. Bazı kesimler müslüman değil diye sevmiyordu şimdi bunu izlediklerinde sevmişler midir diye sordum :)

Ben Atatürk'ü seven biriyim :cici:

Tamamdır, 10 puan verdim sana :)

Ya bide mesela geçen gün fanatik akp li olan arkadaşlarla oturuyorduk, Atatürkü sürekli kötülediler. Bende yahu hiçmi iyi birşey yapmadı dedim. Vs vs

Tamamdır, 10 puan verdim sana :)

Ya bide mesela geçen gün fanatik akp li olan arkadaşlarla oturuyorduk, Atatürkü sürekli kötülediler. Bende yahu hiçmi iyi birşey yapmadı dedim. Vs vs
Teşekkür ederim :hi: ya boşver sen dinle onların kafasından bu düşünceleri kendilerine önder gördükleri kişiler siler. Bknz: Recep Tayyip Erdoğan :kiki:

Sen ne desen boş.

Arkadaşlar isteyen herkes Osmanlı'ya sempati kurabilir. Ama Osmanlı devrildiğinde topraklarımız kaç farklı etnik parçaya bölündü işgalci devletler tarafından. Durum o kadar vahim bir haldeydi ki kurtuluş mucizeydi. Ta ki olayı dur diyecek zeka ve cesarete sahip Mustafa Kemal Atatürk gibi bir insan kendini göstermeye başlayıncaya kadar. Atatürk'ün önderliğinde silah arkadaşlarıyla nacizane mücadelemiz başlamış oldu bize sıfırdan herşeyi farklı tam bağımsız tam özgür bir ülke bıraktı.

Şimdi bu adamın dini beni ilgilendirmez ne içitiği de beni ilgilendirmez. Bu adam benim ülkemin kurucusu ben bu adama bir nevi borçluyum saygı duymak zorundayım.

siz tayyibe ne inanıyorsunuz adam yalan makinası bu ülkede en çok yalanı söyleyen kişi daha çok oy alır

Geri