atatürk'e kapşonlu giydirdiler

Konu sahibi son olarak 3523 gün önce görüldü
Konuda yer alan açıklama gerçeği yansıtıyorsa öğrenciler gerileme savunma mekanizmasını kullanmışlar. İlköğretim düzeyi falan olsa anlayacağım da lise düzeyi. :T:

İstiklal Marşı okunurken gençlerin kıkırdamasindan farksız bir davranış. Ergenlik cağları. Umarım kişilik bozukluğu degildir.

Bide dalga geçmezler mi

Atam baktılar olmuyor yikamiyorlar yıllardır sevgini böyle karaktersizlik yapıyorlar

Kınıyorum.

kemkleri sızlıyo normal ama tasvip etmedm

Allah akıl fikir versin ne diyim.

Bir atkı da beyninize dolayın, üşümesin gençler.

Burda dalga geçenlerde o şerefsizliği yapanlarla aynı , beyinsiz mahluklar olmasanızda olurdu ...

Komik olmuş ama...Fazla gaza gelmeyin Atatürk olsaydı sanırım gençlerin mizah anlayışına tebessüm edebilirdi.Bizde zamanında büstlerle uğraşırdık ama hiç art niyetli değildik.Abartmayın gençler.Manevi mirasına saygı duymak başka şey bu başka...Nihayetinde adam ilah değil.

Yasadigin topraklarda huzurla nefes aliyorsan ve ismin yabancı bir isim değil Turk ismiyse kusura bakma bunu Mustafa kemal Ataturk e borclusun hiç komik değil biz ilah diye tapmiyoruz ama sizin gibide saygısızlık yapmiyoruz allahım sen sabır ver.

Yasadigin topraklarda huzurla nefes aliyorsan ve ismin yabancı bir isim değil Turk ismiyse kusura bakma bunu Mustafa kemal Ataturk e borclusun hiç komik değil biz ilah diye tapmiyoruz ama sizin gibide saygısızlık yapmiyoruz allahım sen sabır ver.
Bak kardeşim benim ömrüm senin bana anlatmata çalıştığın şeyleri anlamakla ve öğrenmekle geçti.Ben söylediklerinizin büyük bir bölümüne katulıyorum.Ben asla saygısızlık babında söylemedim.Çünkü Atatürk ün zeka ve bilgise ayrıca hayranım.Ayrıca bu ülkenin ne şartlarda imar edildiğini de imkankarım dahilinde nacizane öğrendim ve öğrenmeye devam ediyoruz.Fakat sevgimizde ölçülü olmakta fayda vardır.Bunu farklı mecralara çekmeye sanırım lüzum yok.

Ayrıca kardeşim ben bunu yapılan bir muzurluk olarak gördüğümü ifade ettim.

Bak kardeşim benim ömrüm senin bana anlatmata çalıştığın şeyleri anlamakla ve öğrenmekle geçti.Ben söylediklerinizin büyük bir bölümüne katulıyorum.Ben asla saygısızlık babında söylemedim.Çünkü Atatürk ün zeka ve bilgise ayrıca hayranım.Ayrıca bu ülkenin ne şartlarda imar edildiğini de imkankarım dahilinde nacizane öğrendim ve öğrenmeye devam ediyoruz.Fakat sevgimizde ölçülü olmakta fayda vardır.Bunu farklı mecralara çekmeye sanırım lüzum yok.

Sizinle tartışma gibi bir niyetim yok ama bu fotoğrafında komik bir yanı yok bil istedim madem çok seviyorsaniz bu resimdeki yapılan hakarete göz yummayiniz açıklamanız için TSK ederim

Sizinle tartışma gibi bir niyetim yok ama bu fotoğrafında komik bir yanı yok bil istedim madem çok seviyorsaniz bu resimdeki yapılan hakarete göz yummayiniz açıklamanız için TSK ederim
Komik bulduğum fotoğraf değil.Sadece muzurluk olarak gördüğüm hareketti.Ayrıca bu ülkenin baş mimarlarından biri olan Atatürk'e yapılan öyle hakaretler var ki bu yanında hiç kalır. Bu benim şahşi fikrim kardeşim bunu hakaret olarak görüp görmeme noktasında farklı bir bakış açısı sadece.Rica ederim olabilir insanlar aynı düşünecek diye bir kaide yok.

Hayir da yapilan bu eylemi cirkin buluyoruz hatta saygisizca buluyoruzda.
yapanlara neden terorist degilde ergen vs diyosunuz ?
Hakkariye koyalim su tabloyu off anam burda neler donerdi nelerr..

Geri