‘Atatürk’e Benzeyen Adam’ 29 Ekim'de TikTok'ta Yayın Açtı! Yine Binlerce Lira Topladı

Konu sahibi son olarak 15 gün önce görüldü
2CP0SCN.md.jpg

Atatürk'e benzemesiyle ünlenen adam Cumhuriyet'in 101. yaşını fırsat bildi. Yayın açıp takipçilerinin bayramını kutlayan adam, geçtiğimiz günlerde olduğu gibi yine binlerce lira topladı. Görüntüler sosyal medyada tepki çekti.

Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'e benzerliği yüzünden sosyal medyada ünlenen Serdar Görel isimli şahıs, her bayram olduğu gibi 29 Ekim'de de yayın açtı. TikTok'ta binlerce takipçisi bulunan Görel, takipçilerinin bayramını kutlamak için canlı yayın başlattı.

YİNE PARA TOPLADI

Yüzlerce kişinin katıldığı yayında her zamanki gibi Görel'e para yağdı. Geçtiğimiz yıllarda Görel'in canlı yayında 1 saatte tam 500 bin lira hediye topladığı iddia edilmişti.

2CPGYYX.md.jpg

TEPKİLERE NEDEN OLDU

Atatürk’e benzerliğini bu tür yayınlar için kullanması, birçok sosyal medya kullanıcısı ve kamuoyunun tepkisine neden olmaya devam ediyor.

KAYNAK

Atatürke hakaret sayardım, bağlı olanlar kadar bağlı olabilseydim.

Bu tür insanlara fırsat verilmemeli ya. Bunlara hediye atan para gönderenlerde de akıl yok.
Yolla bi SMA hastası bebeğe.

İyi ki varsın TikTok,iyi ki.

gezi parkında olaylarında
atatürk aramızda diye millete itelemişlerdi

• Korkunç
Tepkiler: ne
Neden yasaklanmiyor acaba

Ülke olarak Aziz NESİN’in dediği %60’lık orandan da fazla ki millet olarak imitasyon şeylere daha çok rağbet gösteriyor. Her şeyin sahtesi iş yapıyor. Bence adam da zekasını kullanıp kimi nasıl yolacağını iyi bildiği ve tespit ettiği için hakkını veriyor. Ben tebrik ediyorum.

Son düzenleme:
Ülke olarak Aziz NESİN’in dediği %60’lık orandan da fazla ki millet olarak imitasyon şeylere daha çok rağbet gösteriyor. Her şeyin sahtesi iş yapıyor. Bence adam da zekasını kullanıp kimi nasıl yolacağını iyi bildiği ve tespit ettiği için hakkını veriyor. Ben tebrik ediyorum.
Çıktı mı, şükürler olsun filan gibi yorumlar yazıyor millet;

Geri