Atatürk olsa CHP'yi Kapatırmıydı?

Konu sahibi son olarak 640 gün önce görüldü
MHP Genel Başkan Yardımcısı Celal Adan, "Eğer Atatürk yaşasaydı bu 80 PKK'lı vekille blok oluşturan CHP'yi kapatırdı" dedi.

Sizin bu iddiaya bakış açınız nedir?

Yoo cumhuriyetin esasinda demokrasi var demokraside de siyasi parti kurulabiliyorsa sayet bu siyasi parti mensuplari halkin onayini alarak meclise girebilir yahu (:
Yani sana göre bana göre demokrasiden bahsedilmiyorsa sayet.

*Ha bana sorarsaniz milliyetci hicbir parti meclise alinmamali ahshdsh

Şunu bırakayım

Chp genel sekreteri Recep Peker'in Chp ile ilgili bir vesikayı Atatürk'e imzalatmaya getirdiğinde Atatürk vesika üzerine:
- Partim...
sözünü yazınca, rahmetli Recep Peker:
- Paşam niçin Cumhuriyet Halk Partisi yazmıyorsunuz?
diye sormuştu. Atatürk:
-"Nereden bileyim CHP'nin sonsuza kadar benim partim olarak kalacağını?"
(Falih Rıfkı Atay, Babanız Atatürk, s.57)

Ben chp tutkunu bir kizim ve bunun tek sebebi Atamın kurucusu olmasidir ve tabiki siyasi gorusumde ayni oldugu icindir. Bu blok siyaset olayinin sadece bir iddia oldugunada inaniyorum. CHP hala atam'ın partisi

Ben chp tutkunu bir kizim ve bunun tek sebebi Atamın kurucusu olmasidir ve tabiki siyasi gorusumde ayni oldugu icindir. Bu blok siyaset olayinin sadece bir iddia oldugunada inaniyorum. CHP hala atam'ın partisi

kendi agziyla soyledi bu milletvekili her haberde bugun izledim..idda degil yani :T:

bu mhp hep sacmaliyor walla. yani hdp nin emperyalist bir proje oldugunu ve akp hdp pkk 3 lusunun ortak adimlarini goremiyor, salliyor ordan chpye. ne diyelim..

Atatürk olsaydı CHP böyle olmazdı, AKP de böyle olmazdı MHP de...

Ataturk olsa chp yi kapatmazdi. Chp simdiki chp olmazdi bi kere.

Atatürk olsaydı önce şu Dersimin(!) aslen Tunceli'nin sözde Alevi mezhebinden görünen Kemal Kılıçdaroğluna "Sen kim Alevilik kim soytarı" deyio bir tekme koyardı !

Yine Tunceli vekili Hüseyin Aygün denilen teröristin kafasına sıkardı . Sonra gelip birkez daha Kılıçdaroğluna tekmeyi koyup "benim partimde bu hemşerin olacak teröristin ne işi var " deyip bi kez daha koyardı !

Sonra gelir Apo posterleri altında yürüyüş yapan Mahmut Tanalın kafasına sıkardı. Gelip sonra Kılıçdaroğluna "bu teröristin ne işi var lan " deyip bi kez daha koyardı.

Velhasıl Kılıçdaroğluna iyi koyardı !

Geri