Atatürk olsa akp'yi kapatır mıydı ?

🕒 Konu sahibi 13 saat önce aktifti

Trol kavramını ancak söyleyecek sözü olmayanlar kullanıyor bu forumda ,
Keşke konuşabilecek birkaç kelaminiz olsa da tartışmanın uslubunu yasayabilsek ama maalesef burada bunu yapabilmek cok zor,
Sen ve senin dusuncendeki kişiler ssdece çamur at izi kalsin mantigindasiniz,
Konuya 3-5 kelime yazarak daha faydalı olursun..
Özrünü kabul etmiyorum,kendinle barışık olmalisin önce çünkü..

Ne yazdığınızı siz anladınız mı?
Ben sizden değil,edeceğim laftan ötürü özür diledim.
Sizin kelamınız varsa,buyurun beni de bilgilendirin öyleyse.
Sizce Atatürk olsaydı,akpyi geçer miydi? Bakın akp olur muydu demiyorum,siz o aşamayı mucizevi bir şekilde atlatmışsınız zaten,tebrik ederim.
Yazdıklarınızın arasında en dikkatimi çeken,çamurdan görünmeyen cümlelerinizle,beni itham etmeniz oldu.
Son olarak da,kendimle barışık olmadığımı hangi ifademden çıkardınız?
Teşekkürler.

Ne yazdığınızı siz anladınız mı?
Ben sizden değil,edeceğim laftan ötürü özür diledim.
Sizin kelamınız varsa,buyurun beni de bilgilendirin öyleyse.
Sizce Atatürk olsaydı,akpyi geçer miydi? Bakın akp olur muydu demiyorum,siz o aşamayı mucizevi bir şekilde atlatmışsınız zaten,tebrik ederim.
Yazdıklarınızın arasında en dikkatimi çeken,çamurdan görünmeyen cümlelerinizle,beni itham etmeniz oldu.
Son olarak da,kendimle barışık olmadığımı hangi ifademden çıkardınız?
Teşekkürler.

Sen şuan farkında değilsin ama demokrasi katilliği yapıyorsun ..
Atatürk olunca neden bir parti kapanıyor bunu açıklar mısın bana ?
Bu ülke demokrasi ile yönetilmiyor mu ? Seçme ve seçilme özgürlüğü ile yönetilmiyor mu ?

O halde herkesin özgürce oy verdiği bir ülkeden neden AKP'yi kapayıor Atatürk bunu mantıklı bir açıklaman varsa yaparmısın çok merak ediyorum ?

Akp atatürkü kapatabilirdi. Öyle demeyin.

Akp'yi kapatirdi bence, tek partili dönem olurdu.
Osmanliyi teror orgutu ilan ederdik falan shdjsnf.

Sen şuan farkında değilsin ama demokrasi katilliği yapıyorsun ..
Atatürk olunca neden bir parti kapanıyor bunu açıklar mısın bana ?
Bu ülke demokrasi ile yönetilmiyor mu ? Seçme ve seçilme özgürlüğü ile yönetilmiyor mu ?

O halde herkesin özgürce oy verdiği bir ülkeden neden AKP'yi kapayıor Atatürk bunu mantıklı bir açıklaman varsa yaparmısın çok merak ediyorum ?

Siz benim hangi bir soruma cevap verdiniz ki,bana bodoslama soru sorabiliyorsunuz?
Benim kelamım eksikse sizin nezdinizde,sizin kelamınız çok demektir.E hani,cevaplar nerede?
Bu konunun Chp için olanı da var,oraya da böyle savunmalarınızı yazmışsınızdır diye düşünüyorum.
Ben Atatürk olunca parti kapanır demiyorum ki,Atatürk olsaydı,akp zihniyeti olmazdı zaten.
Onca başarılı savaş politikalarıyla,zaferler kazanmış,inkılaplarıyla,bireylere özgür haklar tanımış,padişaha boyun eğmeyip,saltanatı kaldırmış bir adama,sizin zihniyetiniz mi son verecek sanıyorsunuz?
Ve lütfen,öncelikle ''demokrasi''nin kelime anlamını öğrenin ki,''demokrasi katilliği'' kalıbınız bir anlam bulsun,zira bu ülkede ''demokrasi'' kelimesini kullanacak en son zihniyet,sizin savunduğunuz zihniyettir.
Misal olarak gösterilen bir konu başlığı bile bu kadar mı ürküttü sizi ki saldırıya geçtiniz bu denli?
Yanlış anlamayın,doğaldır,ben olsam ben de ürkerdim.
Saygılar.

Siz benim hangi bir soruma cevap verdiniz ki,bana bodoslama soru sorabiliyorsunuz?
Benim kelamım eksikse sizin nezdinizde,sizin kelamınız çok demektir.E hani,cevaplar nerede?
Bu konunun Chp için olanı da var,oraya da böyle savunmalarınızı yazmışsınızdır diye düşünüyorum.
Ben Atatürk olunca parti kapanır demiyorum ki,Atatürk olsaydı,akp zihniyeti olmazdı zaten.
Onca başarılı savaş politikalarıyla,zaferler kazanmış,inkılaplarıyla,bireylere özgür haklar tanımış,padişaha boyun eğmeyip,saltanatı kaldırmış bir adama,sizin zihniyetiniz mi son verecek sanıyorsunuz?
Ve lütfen,öncelikle ''demokrasi''nin kelime anlamını öğrenin ki,''demokrasi katilliği'' kalıbınız bir anlam bulsun,zira bu ülkede ''demokrasi'' kelimesini kullanacak en son zihniyet,sizin savunduğunuz zihniyettir.
Misal olarak gösterilen bir konu başlığı bile bu kadar mı ürküttü sizi ki saldırıya geçtiniz bu denli?
Yanlış anlamayın,doğaldır,ben olsam ben de ürkerdim.
Saygılar.

Dünyayı sadece "kendi düşüncelerinin doğru olduğu "psikolojisinden çıktıktan sonra seninle yine konuşuruz.

NOT: Sende bu düşünce hiç değişmeyeceği için de mümkünse bana alıntı yapma , tek taraflı bakan zihniyetle tartışma ( karşılıklı konuşma) olmaz .

Dünyayı sadece "kendi düşüncelerinin doğru olduğu "psikolojisinden çıktıktan sonra seninle yine konuşuruz.

NOT: Sende bu düşünce hiç değişmeyeceği için de mümkünse bana alıntı yapma , tek taraflı bakan zihniyetle tartışma ( karşılıklı konuşma) olmaz .

Ben hangi hale bürünürsem bürüneyim,yine de sorularıma cevap veremeyeceksiniz,hiç bir alıntımda veremediğiniz gibi.
Kelam muhabbetiniz de böylelikle ironi haline dönmüş oldu.
Keşke sizin de bir tarafa bakan fikirleriniz olsa da,en azından benim fikirlerime karşı bir duruşunuz olurdu.
Not:Aynı dileklerimle.
Saygılar.

Ben hangi hale bürünürsem bürüneyim,yine de sorularıma cevap veremeyeceksiniz,hiç bir alıntımda veremediğiniz gibi.
Kelam muhabbetiniz de böylelikle ironi haline dönmüş oldu.
Keşke sizin de bir tarafa bakan fikirleriniz olsa da,en azından benim fikirlerime karşı bir duruşunuz olurdu.
Not:Aynı dileklerimle.
Saygılar.

Tekrar alintilasmamak üzere.

Trol fevonun, Trollemeye yönelik actigi böyle trol bir konuda, trollenmeyin.
Bu soru, annenem adlksdhsf olsa dedem sdfj olurdu gibi soruya benzemis.

Nen fevo yoksun ama hala ruzgarin milleti savuruyo :D

Arkadaşlar Atatürk onu kapatır mıydı bunu kapatır mıydı bilmem bakınca huzunlenecegi kesin

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri