"Atatürk O.Ç" afişi kriz çıkarttı

Konu sahibi son olarak 3452 gün önce görüldü
"Atatürk Orman Çiftliği Pastörize Keçi Sütü" ürünündeki kısaltma küfür olarak anlaşılınca market özür diledi.

Yrb5jj.png

Üçler isimli süpermarkette satılan "Atatürk Orman Çiftliği Pastörize Keçi Sütü" ile ilgili yapılan kısaltma ortalığı karıştırdı.

Ürünün afişinde "Atatürk Orman Çiftliği" kısaltması vatandaşlar tarafından küfür olarak anlaşıldı. Sosyal medyada büyük tepki çeken olay üzerine market yönetimi açıklama yaptı.

Market, internet sitesinde yaptığı açıklamada, ifadenin "baskı hatası" nedeniyle hatalı olarak basıldığını savundu.

Açıklamada, "Sehven yapılan baskı hatası sonucunda, Ulu Önderimiz Atatürk'ün adının bu şekil bir yanlış anlaşılmaya konu olmasından dolayı, Atatürk ilkelerini kendisine düstur edinmiş ve bunu her fırsatta dile getiren bir firma olarak sizlerden özür dileriz" denildi.
soL haber

Bilerek yapılan şeyler :)

**** ******** ******************* ******* ******* ********** ******* ******* son olarak gelmişlerine geçmişlerine bunun yapanların ellerine bellerine omurgalarına ****************************

Sanırım forumda sansür aktif olmuş.

Bunları yapanların hepsi KOÇ maşallah.

2 yıl sonra ne özrü la bu. Ben mi yanlış hatırlıyorum diye google'da arama yaptım 2014 yılına ait bir haber bu. 2 yıl sonra bu özür nerden çıkıyor? Özür bahane, özür dilemek isteyen o zamanda dilerdi. Tekrardan hatırlatalım da bu haberi yine tahrik edelim milleti diye düşündüler bence.

i-ihh olmamis

Sübliminal mesaj niteliğinde

biz kendi aramızda kınarız. ak-it çiler kınamasın.

yeni%20akit.JPG

O.Ç TDK'da bariz küfür ahshshs :D

**Spam/Adversiting** diye gazete ismi yapanlar varken şaşırmıyorum hiç mi akıllarına gelmemiş arkadaş ya

Bu haber eski, sadece tahrik amaçlı ısıtılmış.

Hoş bundan 2-3 sene önce Atatürk Orman Çiftliği'ni işaret eden çoğu tabela değiştirilip Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından Atatürk O.Ç. şeklinde düzenlenmişti. Tepki çekti, davalık oldu hepsi kaldırıldı.

Belediyenin bu yazımdaki mazereti ise "Tabelalar küçüktü, böyle kısaltıldı" olmuştu. Ankara'da herkes orayı A.O.Ç. yada Atatürk Orman Çiftliği olarak biliyorken Atatürk O.Ç. kısaltması tamamen art niyet eseridir.

Not: Ankara Büyükşehir Belediyesinin açtığı davalar sonucunda tüm görseller sildirilmiş veya erişim engellenmiş fakat net olmasa da Emin Çölaşan'ın yazısındaki bir görsel duruyor.

atat%C3%BCrk-o-%C3%A7_703094.jpg

Biraz dikkatli bakarsanız tabelayı görebilirsiniz. Şirinleri görmekten daha kolay en azından.

Ayrıca ekstrası olsun, yoksa içimde kalır.

1017659_763715170323251_90160717_n.jpg

Güzide Büyükşehir belediyesinin astığı afiş diyor ki, Ankara'nın en büyük kavşağı: Melih Gökçek Kavşağı!!

şuraya küfür bırakıyorum 7 sülaleleri üzerine alınsın.

Geri