nedebenmecnun
Gümüş Üye
cümlenin güzelliğine bak. Hz. İsa mısın sen Arascığım. inşallah gerçekten canlandırırsın, dirilsin Atatürk' ümüzAras Bulut İynemli, "Atatürk"ü Canlandıracak
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
cümlenin güzelliğine bak. Hz. İsa mısın sen Arascığım. inşallah gerçekten canlandırırsın, dirilsin Atatürk' ümüzAras Bulut İynemli, "Atatürk"ü Canlandıracak
dizinin başrol oyuncusu olmasına rağmen şu olayda sesinin çıkmaması.
www.instagram.com
hazal kaya ve birce akalay'ın açıklamaları şaka gibiydi. ya hiç konuşmayacaklardı ya da dizinin nerede yayınlanacağı konusundaki süreci bilmiyoruz, biz ata kızıyız edebiyatı yapmayacaklardı. neyse 30 ağustos yakın sahneye çıkarlar tekrardan.çoğu kişinin sesi çıkmadı ki. tam burada ricky gervais hicvi lazımdı, neyse ki istediğim sertlikte olmasa bile gökhan ünver dalgasını geçti;
![]()
Cadde Milliyet on Instagram: "Komedyen Gökhan Ünver, Disney Plus’un yayınlamama kararı aldığı Atatürk dizisi ile ilgili yorum yapmaktan kaçınan oyuncuları tiye aldı… . . . . . . #gökhanünver #disneyplus #atatürk #caddemilliyet"
469 likes, 17 comments - caddemilliyet on August 12, 2023: "Komedyen Gökhan Ünver, Disney Plus’un yayınlamama kararı aldığı Atatürk dizisi ile ilgili yorum yapmaktan kaçınan oyuncuları tiye aldı… . . . . . . #gökhanünver #disneyplus #atatürk #caddemilliyet".www.instagram.com
böyle bir haber var. resmi bir açıklama yok sanırım.
evet birkaç gün önce haber ilk ondan çıktı, sonra medyaya yayıldı. ibrahim haskoloğlu açıkladılar şeklinde paylaşmış, ben göremedim. bakalım neler olacak.fatih altaylı da söylemiş bunu.
kayiprihtim.com