Ataşehir'de görme engelli adama saldırı

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Ortalık oç’den geçilmiyor gerçekten./

• Üzgün
Tepkiler: ZeL
darp eden adama yapmak istediğim.
IMG_20220720_081138.jpg

Bu adam tehlikeli. İnsanin başını belaya sokar. Kim bilir nasıl tahrik etti insanları.

Şiddet asla tasvip edilir bir şey değil hele ki engelli bir insana yapılıyorsa.. Fakat videoyu izlediğim vakit açıklamayı tatmin edici bulmadım. Yani hiçbir şey yokken kendisine saldırdığından ve marketin içerisine attığından bahsetmiş. Muhtemelen olay farklı şekilde gerçekleşen bir backgrounda sahip.

Şiddet asla tasvip edilir bir şey değil hele ki engelli bir insana yapılıyorsa.. Fakat videoyu izlediğim vakit açıklamayı tatmin edici bulmadım. Yani hiçbir şey yokken kendisine saldırdığından ve marketin içerisine attığından bahsetmiş. Muhtemelen olay farklı şekilde gerçekleşen bir backgrounda sahip.
Yinede dövmeye yeltenilmez adam saldırganla eşit değil.

Siz bilmiyorsunuz bu modelleri.
Başta nasıl giriyor konuya.
Kör ettiler beni, böyle ameliyat mı olur diyor. Dosyam Yargıtayda hala diyo. Yani garibanın yüzü gülmez kanun adalet bile hakkını savunmaz diyor. İşi gücü algı yaratmak ve engeliyle ajitasyon yaratıp acındırmak.
Kör eden bir hastalığım vardı ameliyat bile çare olmadı demiyor. Kimsesizim parasızım diyor. Bu modeller en az on yerden yardım alır. Kaymakamlık belediye altı nokta derneği cemaatler... Hepsinden yardımı vardır. Malulen emeklidir. Sor bak o uzayan dava neden uzamış. Ceza davası olsa elli kere biter. En az beş milyon tazminat peşinde değilse ben hiç bişey bilmiyorum. Ama görerek para kazanılacak işi olmadığı için alamıyor parayı. O da maneviye çevirip sündürüyor dosyayı. Markette bir poşet meselesi oluyor dikkat edin. Hırsızlık bile olabilir. Yok çekirdek alacakmış yok bunu dövüşler. Hikâye.

Güçlerin denk olmadığı ortada ve şiddet göstermek de insanı haklıyken haksız duruma düşürüyor ne yazık ki.

Ya ben dövelim demiyorum ama çok karşılaşıyorum bu modellerle. Hastanede öncelik tanırsın. Tahlil tetkik ilk yapılır. Yine gider cimere şikayet eder.

stajdan sonra kısa süreliğine çalıştığım yerdeki patronum %95 görme engelliydi, bir gün yemekten dönerken muhabbete dalıp bunu unutmuşum, arkamda yürürken eczanelerin kaldırıma koyduğu eşek kadar "e" yazılı tabelaya çarpıp yuvarlandı, sonra kalkıp "ne koyuyorsunuz ulan bunu yolun ortasına" diye ana avrat sövmeye başladı, içeridekiler bunu dövmek üzere dışarı çıktılar ama baktılar ki kör, bir şey yapmadılar. demem o ki engelli veya yaşlı insanlar öyle pata küte dövülmez. bu listeye yanında sevgilisi/eşi/çocuğu olan kimseleri de ekleyebiliriz. bi ara murat abinin hikayesini anlatayım. yanında iki ay çalıştım ama üç gün hiç durmadan anlatacak malzeme çıkmıştı.

Geri