atarlı sözler

Konu sahibi son olarak 1509 gün önce görüldü
manidar da denilebilir. yeriniz neresi? bağcılar mı, esenler mi?

Konu sahibin yazdığından bağımsız olarak ;
Küçük bir kentin varoş diye tabir edilen mahallesinde doğup büyüyünce ve ömrünüz kavga içinde geçtiği zaman ne kadar kendinizi törpülerseniz törpüleyin. O atarlı ergen, tırrek felsefesi kanınızaa işlediği için ister istemez cümlelerinize de yansıyor.
Bazen takılmamak gerek.

Konu sahibin yazdığından bağımsız olarak ;
Küçük bir kentin varoş diye tabir edilen mahallesinde doğup büyüyünce ve ömrünüz kavga içinde geçtiği zaman ne kadar kendinizi törpülerseniz törpüleyin. O atarlı ergen, tırrek felsefesi kanınızaa işlediği için ister istemez cümlelerinize de yansıyor.
Bazen takılmamak gerek.

banliyönün bu üslubunu bildiğimiz için takılıyoruzdur belki edri karşiim. geçen başka bir konuda güzel bir laf etmiştin, mücadeleyle geçmiyor ömür. yaşlanıyoruz. ben de çankaya'da büyümedim mesela. ama aşti'ye ne zaman ayak bassam, şivem de, kavgacı karakterim de ortaya çıkıyor. sincanlı, kazanlı arkadaşlar sağ olsun. yine de 18 yaşındaki gibi mahalle kavgasına gidemiyorum. düşmanlığın da bir ederi, değeri vardı eskiden.

banliyönün bu üslubunu bildiğimiz için takılıyoruzdur belki edri karşiim. geçen başka bir konuda güzel bir laf etmiştin, mücadeleyle geçmiyor ömür. yaşlanıyoruz. ben de çankaya'da büyümedim mesela. ama aşti'ye ne zaman ayak bassam, şivem de, kavgacı karakterim de ortaya çıkıyor. sincanlı, kazanlı arkadaşlar sağ olsun. yine de 18 yaşındaki gibi mahalle kavgasına gidemiyorum. düşmanlığın da bir ederi, değeri vardı eskiden.

Est. Konudan bağımsız olarak söyledim dedim zaten.
İşte alışılmış olunan uslup ve yaşam biçimi ne yaparsan yap değişmiyor. Bu birazda İstanbul'da yaşayıp İstanbul turkcesiyle konuşurken herhangi bir memlekete gittiğinde oranın sivesine adapte olman gibi bir şey.
Onun dışında kavgadan yorulup duruldugun zaman içeride ki kavgacı ruh böyle kendini hala ben buradayım diye belli ediyor ve cümlelerine yansıyor varlığı.
Kavgaların ederi vardı evet artık insanlar yaşam kavgasında daha çok hirpalandigi için sokak kavgalarına pek halleri kalmiyor

Bazen diyorlar neden yavaş gidiyorsun... sen hiç podyumda koşan manken gördün mü :)

Bize yeni düşmanlar lazım eskileri hayranımız oldu.

SVVGpI.png

Sirius un soguk espri konusu daha iyi.

Duş musluğuna benziyorsun yavrum ayarlarını yapamıyorum skhfsk

Geri