At kuyrugu otu

• Kullanıcı W
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Dinazorlarin en sevdigi yiyecekmis......Tam bir yuzsuz kopek, 6 yildir mucadele ediyorum, yaktim,kestim, kuruttum, binbir ilac kullandim ama caresi yok. 1 sene ortadan kaybolur sonraki sene toplu halde yeniden cikiyor ortaya. 5 hafta bir tatile gitmis olsan saka yapmiyorum, sizin boyunuz kadar uzuyor. Tatil donusu oturup aglamak icin sebep. Hayatimda herkesle bas etmeyi ogrendim ama onunla edemedim.

Fakattt bu yuzsuzlugun yaninda sifasi da cokmus. Bobrek hastaligindan tut, egzama, tas kum rahatsizligi, gorme bozukluguna, cibanlara acik yaralara, burun kanamalarina,bademcik iltihabina,zayiflamaya yardimci olur, hatta yataga iseyen cocuklar icin bile faydaliymis..... prostata bile faydasi varmis....

Dileyene bol miktarda gonderebilirim bu iyiligimi de unutmayin....

ırgat olarak al dedik beni. kökünü kurutmanın formülü bende.

• Üzgün
Tepkiler: W
Onun bir formulu yok plesk, cani ne zaman isterse o zaman cikiyor

şampuanlarda da kullanılıyor, saçlara iyi geliyor. çok da pahalı namıssız. madem bu kadar arsız, at kuyruğu içeren şampuan işine gir, paraya para demezsin... TİCARİ ZEKA...

Şampuan olarak duymuştum fakat hiç kullanmadım.

• Beğen
içinden geçeni söyle konusunda en son glu'nun postlarını okuyup, beğendiğim için ve kör de olduğum için ''at kuyruğu glu'' diye okudum... çok farklı bir hikaye bekliyordum sjhhs. sanırım at kuyruğu otuna ihtiyacım var, acilen w hanım beni bahçesine almalı... egzamam da var... belki de otu sürekli kesip attığınız için inadına çıkıyor, kullansanız o da bu kırgınlığı atar üzerinden :/

at kılı şampuanı değil miydi ya o? at kuyruğu otu muymuş? şu an her şey karıştı.

at kuyruğu otu şampuanı var ve at kılı fırçası.
at kılı şampuanı da var mı? şu an emile zola kadın mı erkek mi diye düşündüğüm ergenlik günlerimi hatırladım....

at kılı fırçası da çok iyi bi şey he... kendini gerçekten at gibi hissediyorsun taranırken. ama iyi beslenme, spor, nemlendirme ve taramayla bebeksi olabiliyorsunuz. hayır, taranınca eda taşpınar'a dönmüyorsunuz. hayır bronzlaştırmıyor...

boşver simdi at kilini kuyruğunu

3 5 kilo biftek gönder :emoji_hugging: :emoji_penguin:

w hanım birini alacaksa o biz oluruz. uzak durun, rahatsız etmeyin.

• Üzgün
w hanım birini alacaksa o biz oluruz. uzak durun, rahatsız etmeyin.
biz derken o bize ben dahilim diye düşünüyorum, ustura fırlatırım yüzüne değilsem.
bu arada yurt dışına kaçmak isteyenler için forumumuza yeni bir üye getirecam, takipte kalın beni. :D

Geri