W
Elmas Üye
-
-
-
-
-
Dinazorlarin en sevdigi yiyecekmis......Tam bir yuzsuz kopek, 6 yildir mucadele ediyorum, yaktim,kestim, kuruttum, binbir ilac kullandim ama caresi yok. 1 sene ortadan kaybolur sonraki sene toplu halde yeniden cikiyor ortaya. 5 hafta bir tatile gitmis olsan saka yapmiyorum, sizin boyunuz kadar uzuyor. Tatil donusu oturup aglamak icin sebep. Hayatimda herkesle bas etmeyi ogrendim ama onunla edemedim.
Fakattt bu yuzsuzlugun yaninda sifasi da cokmus. Bobrek hastaligindan tut, egzama, tas kum rahatsizligi, gorme bozukluguna, cibanlara acik yaralara, burun kanamalarina,bademcik iltihabina,zayiflamaya yardimci olur, hatta yataga iseyen cocuklar icin bile faydaliymis..... prostata bile faydasi varmis....
Dileyene bol miktarda gonderebilirim bu iyiligimi de unutmayin....
Fakattt bu yuzsuzlugun yaninda sifasi da cokmus. Bobrek hastaligindan tut, egzama, tas kum rahatsizligi, gorme bozukluguna, cibanlara acik yaralara, burun kanamalarina,bademcik iltihabina,zayiflamaya yardimci olur, hatta yataga iseyen cocuklar icin bile faydaliymis..... prostata bile faydasi varmis....
Dileyene bol miktarda gonderebilirim bu iyiligimi de unutmayin....