at gözlüğü

• Kullanıcı ZiFiR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Konu sahibi son olarak 2126 gün önce görüldü
atlara takıyolar böle yolundan şaşmasın diye nereye sürersen oraya gidiyo bir açıdan baktıran icattır kendisi

Güzel deyim bence sözlük için

Atlara özel olmasına rağmen bir çok insanın görünmezini taktığına şahit oldum :T:

Sorgulamayan,kalıplaşmış fikir içinde sürü mantığı ile yaşayan insanların bakış açısı için de kullanılır.
Sokrates buna karşıt olarak şunu ifade eder:
''Bir şeye inanıyorsan niçin inandığını ve karşı çıkıyorsan niçin karşı çıktığını bilmelisin.''

Sorgulanmayan hayat yaşanmaya değmez.Bu da at gözlüğünü çıkarmakla mümkün.
Eğer kolay yoldan yaşamayı arzu ediyorsa kişi at gözlüğü ile yaşamayı da benimsemiştir.

Babamın bu gözlüğü olduğundan eminim. Uçsa da kuş değildir ya da doğruyu benden başkası bilemez diyen tiplerden kendisi ama yinede seviyorum babişkomu .p

Biri var kiii ne siz sorun ne ben söyliyim. hep haklıdır kendileri :d

Şuan konuda sadece @Restful un mesajını görmüş olmanın şaşkınlığıyla mesaj yazmam at gözlüğü takmaya örnektir.
Mesela konunun ve başlığın çok daha derin açıklamaları mevcutken ben gerçekten sonra dikkatimi en çok çeken şeye yönelik yorum yapıyorum.

ata dair isim tamlamalarında en son akla gelenidir. mesela kelebek var ondan önce tarak var. var oğlu var. yani atar anında iyi gidio valla. ahhhahhha.

Türkiyede çok yaygın mesela.

SM-A700FD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ha boyle bir sey

1234647_442368789219309_1796672034_n.jpg

Geri