asus memo wifi cekmiyor yardim

Konu sahibi son olarak 3945 gün önce görüldü
34takg0.jpg
28v98q8.jpg
Asus memo pad aldim ama aldigimada pisman oldum .nedeni 3 metreden wifi cekmiyor.ne yaptimsada care bulamadim.hem asusa hemde routere e mail attim .ama verdikleri cevaptan pek memnun kalmadim.bende asusa bir e mail daha attim .markanin ise yaramadigini soyledim cevap veren olmadi.ben asusun fotolarini cektim wifinin cekmedigini gosteriyor.bunlari yollayip ya parami verin ya degistirin yada tamir edin diyecegim .yada bunlari fotolari asus taiwana gonderecegim sizden sikayetci olacam diyecegim.ne tavsiye edersiniz .:dusun:

Gordugunuz gibi frittzboxun yaninda buna ragmen sayfa yok .yil olmus 2014 ne diyeyim bilemiyorum

modemin sifreleme sistemi wep mi? veya sifreyi dogru girdiginden emin misin?
modemin sifreleme sistemini wep yapmalisin bi ara benim arkadasta da vardi ayni sorun.

28v98q8.jpg

burda tabletin modemine bağlanmış görünüyor. bağlantını kontrol et derim.

Sınırlı bağlantı sorunu. Router ını yeniden kurman gerekiyor en baştan. Yeni bir wi-fi ağı ve şifre oluşturmalısın. Tabletinden yeni tanımladığın ağı şifresiyle girmen gerek. Bağlandıktan sonra hiçbir sebep yokken bağlantı sağlayamayacaksınız. Burda yapmanız gereken routerınızın güç düğmesini kapatıp tekrar açmak olacaktır. Sınırlı bağlantı sorunu %80 routerınızı her yeniden açışınızda karşınıza çıkacaktır. Bağlantı kesildiğinde güç düğmesini kapatıp açmanız gerekiyor.

modemin sifreleme sistemi wep mi? veya sifreyi dogru girdiginden emin misin?
modemin sifreleme sistemini wep yapmalisin bi ara benim arkadasta da vardi ayni sorun.
[/QUhayir sifreleme wapa2 sifreyi dogru girdigimden eminim girmesem foruma gelipte yazamam malisef wep yapamam yaptigim anda benim wlani kirarlar yinede verdigin cevap icin tesekkur ederim.

Geri