Heisenberg
Altın Üye
Peynirli künefe yerken sesiniz çıkmıyor ama![]()
ya ikisi aynı mı ama lütfen biri künefe diğeri aşure içinde kuru fasülye nohut var ya
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Peynirli künefe yerken sesiniz çıkmıyor ama![]()
Beklemişini seviyorum ben de. Tam oturuyor tadı. Üfff bir tencere yerim...: (((((ilk yapılmış sıcak halini seviyorum ben. sonra, ancak canım çok çekerse…....
Kurban eti koyan var çok kurcalamayalim bence sjsjsya ikisi aynı mı ama lütfen biri künefe diğeri aşure içinde kuru fasülye nohut var ya![]()
Kurban eti koyan var çok kurcalamayalim bence sjsjs
Bizim yörede bunun içine genevir de koyuyorlar.
Ben nohutlarını fasulyelerini ve geneviri seçerek yiyorum![]()
Kenevir şey değil mi ya şey maddesi ahahaBizim yörede bunun içine genevir de koyuyorlar.
Ben nohutlarını fasulyelerini ve geneviri seçerek yiyorum![]()
Bizim burda genevir sizin orda kenevirse bilemiycem shjfjsyok artık bunu cidden yapan var mı
varsa eğer bencede kurcalamayalım siz aşure hayaliyle ben de künefe hayaliyle yanıp tutuşalım sjsjsj :d
kenevir?
bak o zaman çekilebilir belki tadı bir tık sjsjsjsj
Bizim burda genevir sizin orda kenevirse bilemiycem shjfjs
Üff :/ Allah affetsin, kötü, sevemiyorum, kuş yemi gibi
@Serçe ney maddesi
Hiç yemeyince annem kızıyor :/ bereketmiş. Aynı şey galibagenevir nedir kenevirle aynı şey mi :d
bu arada seçip yiyiyormuşsun sana daha güzel bir çözüm önericeğim hiç yeme :d bak birşey kaybetmezsin pişman olmazsın :d
Aynen öylegenevir nedir kenevirle aynı şey mi :d
bu arada seçip yiyiyormuşsun sana daha güzel bir çözüm önericeğim hiç yeme :d bak birşey kaybetmezsin pişman olmazsın :d
Kenevir bitkisinde THC (Tetrahydrocannabinol) ve CBD (Cannabidiol) adında iki temel kimyasal madde bulunmaktadır. THC psikoaktif bir maddedir ve uyuşturucu olarak kullanılır. Buna karşın CBD psikoaktif olmayan ve tıbbi olarak kullanılabilen bir maddedir.Bizim burda genevir sizin orda kenevirse bilemiycem shjfjs
Üff :/ Allah affetsin, kötü, sevemiyorum, kuş yemi gibi
@Serçe ney maddesi
Kenevir bitkisinde THC (Tetrahydrocannabinol) ve CBD (Cannabidiol) adında iki temel kimyasal madde bulunmaktadır. THC psikoaktif bir maddedir ve uyuşturucu olarak kullanılır. Buna karşın CBD psikoaktif olmayan ve tıbbi olarak kullanılabilen bir maddedir.
Yok artıkkk hahahahKenevir bitkisinde THC (Tetrahydrocannabinol) ve CBD (Cannabidiol) adında iki temel kimyasal madde bulunmaktadır. THC psikoaktif bir maddedir ve uyuşturucu olarak kullanılır. Buna karşın CBD psikoaktif olmayan ve tıbbi olarak kullanılabilen bir maddedir.

Hiç yemeyince annem kızıyor :/ bereketmiş. Aynı şey galiba
Yetistirilmesi yasak diye de bişey var ahahaYok artıkkk hahahah
Aynı şeyden mi bahsediyoruz ben çok şaşırdım şu an)
Ekli dosyayı görüntüle 114001
Bir yemekte Çekirge böcek yılan niye olur hiç anlamış değilim gereksiz bir anlayış değil mi. Belki de kültürel olarak değerlendirmek gerekiyor doğru mu? Sanırım kültüre de gereksiz demezsin.bir tatlının içinde neden kuru fasülye olur nohut olur aklıma mantığıma asla ama asla yatmayacak bir malzeme çeşitliliği.
o yüzden aşırı gereksiz bir tatlı üzgünüm aşure![]()