AŞURE

• Kullanıcı Gül
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Yemek Tarifleri
🕒 Konu sahibi 5 saat önce aktifti
Kurban eti koyan var çok kurcalamayalim bence sjsjs

yok artık bunu cidden yapan var mı
varsa eğer bencede kurcalamayalım siz aşure hayaliyle ben de künefe hayaliyle yanıp tutuşalım sjsjsj :d

Bizim yörede bunun içine genevir de koyuyorlar.
Ben nohutlarını fasulyelerini ve geneviri seçerek yiyorum :D

kenevir?
bak o zaman çekilebilir belki tadı bir tık sjsjsjsj

yok artık bunu cidden yapan var mı
varsa eğer bencede kurcalamayalım siz aşure hayaliyle ben de künefe hayaliyle yanıp tutuşalım sjsjsj :d

kenevir?
bak o zaman çekilebilir belki tadı bir tık sjsjsjsj
Bizim burda genevir sizin orda kenevirse bilemiycem shjfjs
Üff :/ Allah affetsin, kötü, sevemiyorum, kuş yemi gibi

@Serçe ney maddesi

@Serçe ney maddesi

genevir nedir kenevirle aynı şey mi :d
bu arada seçip yiyiyormuşsun sana daha güzel bir çözüm önericeğim hiç yeme :d bak birşey kaybetmezsin pişman olmazsın :d

@Serçe ney maddesi
Kenevir bitkisinde THC (Tetrahydrocannabinol) ve CBD (Cannabidiol) adında iki temel kimyasal madde bulunmaktadır. THC psikoaktif bir maddedir ve uyuşturucu olarak kullanılır. Buna karşın CBD psikoaktif olmayan ve tıbbi olarak kullanılabilen bir maddedir.

Kenevir bitkisinde THC (Tetrahydrocannabinol) ve CBD (Cannabidiol) adında iki temel kimyasal madde bulunmaktadır. THC psikoaktif bir maddedir ve uyuşturucu olarak kullanılır. Buna karşın CBD psikoaktif olmayan ve tıbbi olarak kullanılabilen bir maddedir.

bu güzel bilgilendirme için teşekkürler serçe hanım

Yok artıkkk hahahah
Aynı şeyden mi bahsediyoruz ben çok şaşırdım şu an :))
18936.jpg

Hic sevmem hep yaparim boyle tuhaf bir iliski var bu yemeklerle aramda ,s
Zamani gelmis tekrar yapıp, dagitmanin ...

Screenshot_20250701_221609_Gallery.jpg

bir tatlının içinde neden kuru fasülye olur nohut olur aklıma mantığıma asla ama asla yatmayacak bir malzeme çeşitliliği.
o yüzden aşırı gereksiz bir tatlı üzgünüm aşure :(
Bir yemekte Çekirge böcek yılan niye olur hiç anlamış değilim gereksiz bir anlayış değil mi. Belki de kültürel olarak değerlendirmek gerekiyor doğru mu? Sanırım kültüre de gereksiz demezsin.

Geri