Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Dogru. Bilmedigim bir olayi kendi yontemlerimle ogrenmem o iliskinin bitmesi icin yeterli bir sebep.Koç, tutukulu ve hızlı hareket etmesiyle bilinir. Anı yaşamayı seven koçlar, tam bir aşk insanıdır. İlgilerini çeken birini buldukları anda onun peşine düşmekten çekinmezler. Tabii koçların aşık olmanın getirdiği heyecanı sevdiğini unutmamalısınız. Yani hızlı bir şekilde aşık olsalar da bu aşkları yine hızlı bir şekilde son bulabilir.
Bilmedigin olay iyi bi sey olsa bile mi?Dogru. Bilmedigim bir olayi kendi yontemlerimle ogrenmem o iliskinin bitmesi icin yeterli bir sebep.
Kisisi fark etmiyo...Aşka aşık olunca...
Yok tabi ki negatif/kotu olan olaylar icin dedim efendim. Ben o yuzden herhangi bir iliskiye baslamayip o tarz yaklasan hatunlari uzaklastiriyorum. Ben zor biriyim, tahammul seviyem yerlerde. Pire icin ev yakiyorum. Hic gerek yok birilerini kirip uzmeye tek tabanca en temizi.Bilmedigin olay iyi bi sey olsa bile mi?
hiç flörtöz değilim dkjasdEk olarak çok çekici ve flörtöz olduklarını da unutmamak gerekir.
@ArifÇ. hanimişşş hanimişşş ajsmzjs