Sebze astrolojisi ve baharat astrolojisi alanında bilgilenmek herkesin hakkı
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
ilk defa lefty.Hangi alanda olursa olsun ilgimi çekmiyor.
Burcuna göre insan seçen var.ilk defa lefty.
arada burç yorumu denk gelir okur geçersin tamam da hayatın merkezine koymak, insanları, olayları buna göre yorumlamak zırva.
Hay ağzınıilk defa lefty.
arada burç yorumu denk gelir okur geçersin tamam da hayatın merkezine koymak, insanları, olayları buna göre yorumlamak zırva.
konuş lefty konuş. iki kaya yer değiştirdi, o gün o saatte orada diye insanın karakterine, kişiliğine yorum yapıyorlar.Burcuna göre insan seçen var.
Bilimsel olmayan hiçbir veri ile önemli analizler yapılmaz.
Tam tekerrür dili ve edebiyatıkonuş lefty konuş. iki kaya yer değiştirdi, o gün o saatte orada diye insanın karakterine, kişiliğine yorum yapıyorlar.
ilk defa lefty.
hogwarts legacye nasıl 53,3 gb güncelleme gelmiş hala düşünüyorumBeni tahrik etmek istiyorsun Need. Biliyorum.
Bilirsiniz ki takıntılı olduğum konular var.
1-) Vakıf üniversiteleri ve mezunları ülke adına beka sorunudur.
2-) Öğretmen maaşlarına zam
3-) Sosyolojik bir sorun ; Gurbetçiler
4-) Astroloji biatçıları.
He ya ben de dedim acaba biri oyun dosyalarini mi sildi, hicbir sey de degismemis gibi.hogwarts legacye nasıl 53,3 gb güncelleme gelmiş hala düşünüyorum![]()