Astrolojinin her alanda olma saçmalığı

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Sebze astrolojisi ve baharat astrolojisi alanında bilgilenmek herkesin hakkı

ilk defa lefty.
arada burç yorumu denk gelir okur geçersin tamam da hayatın merkezine koymak, insanları, olayları buna göre yorumlamak zırva.
Burcuna göre insan seçen var.:)
Bilimsel olmayan hiçbir veri ile önemli analizler yapılmaz.

Daha önce de yazmıştım yine astrolojiyle ilgili bir konuya. Mistik olan şeyler ilgimi çeker ve astroloji bana mistik geliyor. İnanıp inanmama tercihini yapmadan okuyorum, bazen bir şey geliyor aklıma araştırıyorum ama bu benim derinlemesine alakadar olduğum bir konu değil, bildiğim kadarından eğlenmekle memnunum. Hayatımı buna göre kurgulamıyor ya da astrolojiden destek almıyorum. Ama okuyorum ve abartmadan bunun muhabbetini yapmak da hoşuma gidiyor.

saçma olan astrolojinin her alanda olması değil, sosyal medyada astrolojiyi her alana kafalarına göre entegre edenlerin bunu sadece etkileşim için kullanması. ben olaya tamamen keyfi olarak hakimim, okumaktan ya da bilen birilerinden dinlemekten de keyif alırım ama hayatımı böyle şekillendirecek kadar bilgi sahibi miyim? hayır. olmak istiyor muyum? yine hayır, sadece farklı bir bakış açısıyla, belli standartlara göre bir analiz çıkarılması, yorumlanması zaman zaman ilgimi çekiyor ve merak uyandırıyor. bu öyle tıklanma almak için boğa burcu şu arabaya binmeli, yükselen başaklar brokoli yemeli gibi sığ bir alan değil nihayetinde. ayrıca bazı insanların hareketlerinden de burcunu şak diye tahmin edebilmeye saçmalık diyemeyiz rica edicem... plesk ben teraziyim diye bağırıyor, sorsan o sadece bir insan evladı ama hayır sen terazi burcu bir insan evladısın, sus.

Beni tahrik etmek istiyorsun Need. Biliyorum.

Bilirsiniz ki takıntılı olduğum konular var.

1-) Vakıf üniversiteleri ve mezunları ülke adına beka sorunudur.

2-) Öğretmen maaşlarına zam

3-) Sosyolojik bir sorun ; Gurbetçiler

4-) Astroloji biatçıları.

İnanmadığınız ya da saçma bulduğunuz şeylere kafa patlatmadan devam ederseniz sıkıntı olmaz.

Beni tahrik etmek istiyorsun Need. Biliyorum.

Bilirsiniz ki takıntılı olduğum konular var.

1-) Vakıf üniversiteleri ve mezunları ülke adına beka sorunudur.

2-) Öğretmen maaşlarına zam

3-) Sosyolojik bir sorun ; Gurbetçiler

4-) Astroloji biatçıları.
hogwarts legacye nasıl 53,3 gb güncelleme gelmiş hala düşünüyorum :D

şirketlerin bile bu konuda danışmanlık aldığını duymuştum....... nerden duyduğumu hatırlamıyorum.......

Geri