astral seyahat

🕒 Konu sahibi 4 saat önce aktifti
"varlığın vücuddan ayrılarak dolaşması durumu" olarak özetlenmiş hadise.
yapılabilir mi? diye bir dönem araştırmışlığım vardır :D sanırım olmuyor :rolleyes:

she wolf bana söylemişti inanmamıştım araştır dedi, araştırdım yine inanmıyorum.

bence olmaz öyle bişey. oluyor diyen varsa astraldan gelsin eskişehire.

Oluyor ama ve lakin her kes yapamaz. Yapan da aleni yapmaz ve iplemez bunu kanıtlamak için :T: Zamanda bile astral seyahat edenler var.

ben de bu şans varken gidişi yaparım dönüş yolunu bulamam

ruhun bedenden ayrılması olarak tanımlanması sacmalık. bu astral seyahat denilen şey insanın rüyalarını kontrol edebilmesi, rüyalarda mekan zaman kişiler ve davranış olarak edit yapabilmesidir.

nitekim mümkündür ama herkes yapamaz.

Bilimsel olarak kanıtlanması mümkün olmayan bir şeydir. Seyahat ettiğini zannetmekle seyahat etmek aynı şey değildir.

Allods online oynadığım dönemlerde bol bol yapıyorduk. Haftada 20 anahtardan astral adalarda eşya düşürürdük. Çok zevklidir ama çok yıpratır. Çok fazla zaman gerek.

dini boyutu var tabi de denemek lazım :D Gerçi bir arkadaşım yaptığını idda ediyordu hala ediyor :D

İnanmadığım şeylerden birisi, bilemiyorum

Gayb-ı Alem'de gezinme hadisesi ..
Yapanlar vardır ama yaptığını sananlar yapanlardan çok daha fazladır :)

Ya bu çok korkunç bir şey. Ben kalp krizi geçirebilirim yapmaya çalışırsam.

ilk defa forumda bir arkadasin astral seyahat yapiyorum diye konu acmasiyla ogrenmistim ne oldugunu.

vee yine o foto :D

astral_seyahat--vtlctzln.jpg

Bende ilk duyduğumda uçak seyahati filan zannetmiştim xd

Denemeler yaparken lucid rüya denen işe sardığım, Sonrasında yaşadığım şeylerle beraber korkudan aklım popime kaçacak gibi olunca bırakmak durumunda kaldığım olgu.

Geri