astral seyahat

🕒 Konu sahibi 23 saat önce aktifti
Bi ara fena takmıştım ben de. Denemeler yapmaya calisurken uykuya dalmalar falan. Bu konuyla ilgili bir çok kitap satin alip okumuşluğum var ama sonuc yine basarisiz.her seferinde uykuya daldim :cici:
Ama bi gun basaricam inaniyorum .p

Hayır denenince oluyormuymuş ben sadece efsane sanıyordum bunu :D

ruhun bedenden ayrılması olarak tanımlanması sacmalık. bu astral seyahat denilen şey insanın rüyalarını kontrol edebilmesi, rüyalarda mekan zaman kişiler ve davranış olarak edit yapabilmesidir.

nitekim mümkündür ama herkes yapamaz.

rüyalarını kontrol edebilmesi

lucid dream hacı o bence bidaha oku yazıyı , ayrıca lucid rüya beyinde biten bir durumla mümkün olabiliyor hatta bunu doğuştan beyindeki bir sıvının fazlalığından hiç egzersiz yapmadan yapabilenlerde mevcut

ayrıca astral seyahat mümkün ancak çok sağlam bir meditasyondan geçmelisin çünkü çoğu astral seyahat denemeleri lucid rüyadan ötesine geçemiyor yani astral seyahati yapman için

lucid rüyayı çözdükten sonra meditasyona başlamalısın bunun için bir sürü doğal yöntem var , önemli olan zihninin sana oyun oynayıp rüyada oldunu anlamadından çok fazla kafaya takıp astral seyahat rüyasını görmeyi seyahat sanmamaktır , henüz yapabilen birini görmedim okumadım o ayrı mevzu ama bir çok vakayı ve idda edenleri gördüm 1 kaç kişi haricinde gerisi kolpamasyondu

Yanınıza erzak, giyecek vb. almanıza gerek olmayan, yükte hafif, histe ağır bir seyahat :)

Hemen yaptırmalısınız:)
Hayal kurmayı abartıp hayal aleminde yaşamakta bir çeşit şizofrenidir bana göre:)

öle değil halk arasında ama kendi lügatınızda öle diyosanız o sizin hayalgücünüzde kurduğunuz tanım .d

Geri