Astral Boyut ve Metafizik

• Kullanıcı Anu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Doğa Üstü Olaylar
🕒 Konu sahibi 3 saat önce aktifti
Anlatacaklarıma inanıp inanmamak sizin elinizde, kimseyi burda zorlamıyorum. - Ki beni birazcık tanıyan insanlar bu tür olaylara bakış açımı bilir :)

Öncelikle size Enoch Dilinden bahsetmek istiyorum. Enoch dili Supernatural dizisinde geçen sıradan bir dil değildir. Bu konuya özel olarak @Kimbuhatunyahu? da davet etmek isterim, az çok bilir bu dili :)

Bu dili öğrenebilmek için öncelikle Aleister Crowleyi tanımanız gerekmektedir. Daha önce kendisiyle ilgili bir konu açmıştım.

Şimdi öncelikle çözdüğüm bir olayı anlatmak istiyorum.

Bir arkadaş beni arayıp kötü kabuslar gördüğünü ve yaşadıklarını anlattı. Ben de kendisine lan olom psikolojiktir de desem anlattığı bazı olayların psikoloji ile alakası yoktu.
ARdından 2 hafta sonra bavulu yere düşüyor ve içinde bir tsirt görüyor. Sonra ben tüm elbiselerimi katlamıştım bu da nerden çıkıyor diyor ve eline iğne batıyor. Sonra bir kağıt düşüveriyor. O kağıdı sansürlü şekilde buraya koyayım.
77075337_758732027955205_7121500297293201408_n.jpg

Sorduğum ilk şey 7 ile alakalı bir şey olup olmadığını sordum. ve 7 tane toplu iğne olduğunu söyledi :)
Kağıtta İsim ve kan vardı. Ve kağıt yakılmıştı bunun ne anlama geldiğini bilen bilir.
Direk şehir değiştirip arkadaşın işini çözdükten sonra kız arkadaşının tuhaf davrandığını gördüm ve bir kişiyi aradım.
Ben bu kağıdı ve elbiseyi imha ettikten sonra duvarda da işaretler belirdiğini gördüm, onların fotosu elimde yok. Neyse kızın bana nefretle baktığına şahit oldum, ilk önce kızdan şüphe etsem de yardım aldığım kişi beni arayıp "ben oraya geliyorum gece orda olurum sen ordan sakın ayrılma dedi"

şimdi işin hüddamlık ve astral boyutu burda devreye giriyor. Elimde 3 ayrı video var bunu kanıtlayacak ama burada paylaşıp bazılarına malzeme vermek istemiyorum , isteyen olursa müsait bir zamanda skype üzerinden ekranı paylaşıp kızın 3 değişik ses tonuna bürünüp isimler verdiğini gösterebilirim :)
Kızın geçmişten bugüne yaşadıkları rüyaları herşey ortadaydı ve özellikle bizi tehdit etmesini hasan karacadağın görmesi gerekirdi :D

Bu iş astral boyut dediğimiz olayda gerçekleşiyor, hani çoğunun burada dalga geçtiği :)

ASıl sorun bunu psikolojik mi gerçek mi olduğu bunu ayırt edebilmek çok önemli. Bir çok pagan öğretide bunları görüyoruz. Elimde girdiğim bir çok mağarada gördüğüm işaretler, yazılar ve ilginç görseller var. Sağdan soldan alıntı değil, tamamen kendi çekimlerim.

Bu gece tekrardan konyaya geçip yeralt suyu arayacam, ölmez sağ kalırsak bahsettiğim olaylar ve görselleri paylaşırım.

Forumda, kitapella diye biri vardı aldatıldığını astral seyahat yaparak öğrendiğini söylüyordu. lol

SuperNatural diziside bildiğin çöp.
1-5 sezon hariç tabi.

Forumda, kitapella diye biri vardı aldatıldığını astral seyahat yaparak öğrendiğini söylüyordu. lol

SuperNatural diziside bildiğin çöp.
1-5 sezon hariç tabi.

Benim bahsettiğim daha farklı bir konu.
O dizi aslında var olan tüm mitolojik konuları ele alıyor.
Senaryo yönünden pek işleyememişler.
Hele çareyi Luciferin oğluna bağlamışlar.
Bunun hakkında da uzun uzun yazılır :)

Vay vay:), bende mistisizmin inancı olmasa da zevki olduğu için heyecanlandırdı bu konu. tskler çağrı için.
Supernatural dizisini izlemedim ancak lucifer ismi geçtiğine göre enoch diline de hristiyan perspektifiyle bakılmış olabilir, eğer öyle ise oradan fikir edinmek çok verim sağlamaz zira kilise, zamanında ibrani geleneğinden direkt beslenen gnostisizm el yazmalarını yakarak yörüngeden uçurmuştu yani yahudi mistisizmine bakış açısı bellidir.
Yahudi mistisizmi diyorum çünkü Anu beyefendilerin bahsettiği enokyan maji aslında uzantısını tevrat'ta bahsi geçen enoch/hanok'tan alır. Enoch, kuranda idris yunan mitinde hermes ismiyle karşımıza çıkıyor. Yazılana göre kendisi adem soyundandır, ölmemiştir ve tanrının yanına gitmesiyle tüm din tarihindeki göğe yükselme motifinin ilham kaynağı olmuştur incilde isa, kuranda idris gibi ( tevrat yaratılış5; 18 24 te, incil 11;5 te göğe yükseliyor). Enoch'a ait olduğu söylenen tevrat'ın apokrif kitabı Enoch Kitabındaki düşen melekler üzerine iki kişinin geliştirdiği/derlediği karmaşık bir dil sistemidir enokyan maji. Kimseye öğretilmez, kimseden öğrenimez ve "melekler" tarafından bir anda öğretilir. İnternette düşen melekler üzerine çok fazla bilgi kirliliği var ancak ibrani kaynaklarına göre, melek Samael diğer bazı melekleri ayartır ve insanların kızlarıyla seks yapmaya ve onlara gizli bilgiler vermeye teşvik eder, insanlar da enoch'un "nefil" diye bahsettiği yarı insan yarı melek olan devlere gebe olurlar. Sonrasında bu melekler ,başka bir melek olan Mikhael tarafından yeraltına gömülür ve 4 "denetçi melek" tarafından kuzey, güney, doğu, batıda izlenirler. Bahsettiğim Nefiller olayı da enoch diline temel atar. Öyle ki tarihsel süreçte bu dili öğrenebilmeleri için çocukların insanlardan izole bir ortamda, dilin oluşmasını engelleyecek bir şekilde yetiştirilmesini ve böylece öğrendikleri dilin enokyan maji olacağına dair inançlardan açığa çıkan deneyler gerçekleşmiştir.
Konuya dönecek olursak, 7 sayısını "tamamlanmışlık" bağlamı dışında mı sordun? Kabusların enokyan maji aracılığıyla olduğunu düşünürsek durum daha pozitif hal almaaz mı? Sansürlenen kısımları ve diğer tüm kayıtları çok merak ettim, umarım bir gün güzergahına Qumran Mağaraları da girer :)

"bay crowley, binmeyecek misin benim beyaz atıma?
bay crowley, sembolik bir şey tabi bu benim dediğim
klasik bir zaman yaklaşırken, duyuyorum bakirelerin çağrışlarını...
yaklaşıyor zorlayıcı bir zaman;

sırtları duvara dayamış, ayakta dururken."

• Beğen
Tepkiler: Anu
Vay vay:), bende mistisizmin inancı olmasa da zevki olduğu için heyecanlandırdı bu konu. tskler çağrı için.
Supernatural dizisini izlemedim ancak lucifer ismi geçtiğine göre enoch diline de hristiyan perspektifiyle bakılmış olabilir, eğer öyle ise oradan fikir edinmek çok verim sağlamaz zira kilise, zamanında ibrani geleneğinden direkt beslenen gnostisizm el yazmalarını yakarak yörüngeden uçurmuştu yani yahudi mistisizmine bakış açısı bellidir.
Yahudi mistisizmi diyorum çünkü Anu beyefendilerin bahsettiği enokyan maji aslında uzantısını tevrat'ta bahsi geçen enoch/hanok'tan alır. Enoch, kuranda idris yunan mitinde hermes ismiyle karşımıza çıkıyor. Yazılana göre kendisi adem soyundandır, ölmemiştir ve tanrının yanına gitmesiyle tüm din tarihindeki göğe yükselme motifinin ilham kaynağı olmuştur incilde isa, kuranda idris gibi ( tevrat yaratılış5; 18 24 te, incil 11;5 te göğe yükseliyor). Enoch'a ait olduğu söylenen tevrat'ın apokrif kitabı Enoch Kitabındaki düşen melekler üzerine iki kişinin geliştirdiği/derlediği karmaşık bir dil sistemidir enokyan maji. Kimseye öğretilmez, kimseden öğrenimez ve "melekler" tarafından bir anda öğretilir. İnternette düşen melekler üzerine çok fazla bilgi kirliliği var ancak ibrani kaynaklarına göre, melek Samael diğer bazı melekleri ayartır ve insanların kızlarıyla seks yapmaya ve onlara gizli bilgiler vermeye teşvik eder, insanlar da enoch'un "nefil" diye bahsettiği yarı insan yarı melek olan devlere gebe olurlar. Sonrasında bu melekler ,başka bir melek olan Mikhael tarafından yeraltına gömülür ve 4 "denetçi melek" tarafından kuzey, güney, doğu, batıda izlenirler. Bahsettiğim Nefiller olayı da enoch diline temel atar. Öyle ki tarihsel süreçte bu dili öğrenebilmeleri için çocukların insanlardan izole bir ortamda, dilin oluşmasını engelleyecek bir şekilde yetiştirilmesini ve böylece öğrendikleri dilin enokyan maji olacağına dair inançlardan açığa çıkan deneyler gerçekleşmiştir.
Konuya dönecek olursak, 7 sayısını "tamamlanmışlık" bağlamı dışında mı sordun? Kabusların enokyan maji aracılığıyla olduğunu düşünürsek durum daha pozitif hal almaaz mı? Sansürlenen kısımları ve diğer tüm kayıtları çok merak ettim, umarım bir gün güzergahına Qumran Mağaraları da girer :)

"bay crowley, binmeyecek misin benim beyaz atıma?
bay crowley, sembolik bir şey tabi bu benim dediğim
klasik bir zaman yaklaşırken, duyuyorum bakirelerin çağrışlarını...
yaklaşıyor zorlayıcı bir zaman;

sırtları duvara dayamış, ayakta dururken."

Bu dil hakkında bilgi birikimin olduğunu tahmin etmiştim :) Nefilim olayına da değinmişsin .

Bahsettiğim bu olaylar hakkında hala dersler verilmekte kiliselerde en son pastör ( bilmeyenler için Protestan din adami, papas gibi ) ile içtiğimizde özellikle tevratta bu vakalar ile ilgili pasajlar olduğunu da söylemişti, ve kiliselerde dersler verildiği. Sürekli insanların bu konu için de destek almaya geldiğini de eklemişti.

Bunun dışında özellikle yine mistizimde sanskritçe kullanıldığına şahit oluyoruz bir de latince. Pastör çok güzel birşey demişti lan bilerek Latince konuşuyorlar bazen havalı görünsün diye aslında pek esprisi yok diye :)

@Yabani evet kendisi de sık sık geçer bu mitlerde

Yanlız o kağıt da yanlış olan bir şey var. Mesajımı görürsen bana yazabilirmisin...

yanlis olan ne mesela? aslinda merak etmemem gereken konular bunlar, ama merak iste.
Yoo merak etsende bir sıkıntı olmaz. Fotografta yanlış olan şey aslında eksik olması
Hos hic bir sekil de bir hüküm içermiyor ama bu tarz şeyler de hassas olan birini çok kolay manipüle edebilirsin.
Zamanında spritüel satanizminden parapiskolojisine kadar araştırdım ve bir takım ritüellerde bulundum ama hiç bir sonuç alamadım. Iş necronomicon'u okumaya kadar da gitti. Tanıdık hüddamlarla, wiccalarla muhabbet etmeye kadar gitti. Ama boş şeyler...
Eğer bir çizim ile öyle bir şey olsa benim bundan önce kullandigim avatari gören herkes forumda sıkıntılı bir şekil de dolaşıyor olurdu.

Benim bahsettiğim daha farklı bir konu.
O dizi aslında var olan tüm mitolojik konuları ele alıyor.
Senaryo yönünden pek işleyememişler.
Hele çareyi Luciferin oğluna bağlamışlar.
Bunun hakkında da uzun uzun yazılır :)
Kardo dizi Hiearşi ve mitolojik bakımından tamamen çöp bence
Güç bakımındanda öyle

bu arada oyuncuların duyguları performansı cok cok güzel ona lafım olamaz ama hikaye çöp.

Jack karakteri zaten başlı başına çöp ve abartı bir karakter Luciferin oğlu olmasa söverdim kendisine lucime saygımdan bişey demiyorum Jack'e değerini bilsin :S şimdi uzun uzun yazıcam neden yazıcam saçmalıkları

Yaratıkların Annesi olan Anne kod atlı yaratık Meleğin gücünü devre dışı bırakıyor devre dışı kalan meleğin Adı Castiel
sebebi ne ? sebeb: Tanrı Yaratıkların atası olan Anne kod adlı kişiyi meleklerden önce yaratmış saçmalıga bak lol
melekle dalga geçiyor resmen senın gücün bana sökmez gibisinden neyse bunu geçelim

gelelim Death karakterine yani ölümün kendisi ölüm meleğine
şimdi bu karakter ilk gözüktüğünde 'Deanla konuşurken tanrıdan daha yaşlı olduğunu söylüyor işte ego kasıyor ben daha güçlüyüm vakti geldiğinde Tanrıyı'da öldürücem filan eveeet DEAN şaşırma tanrıda ölecek ! diyor
çöppppppppppppppppppppppppppppppppppppp bildiğin çöp yani
Herşeye kadir olan Tanrı nasıl ölebilir ?
Tanrının ölüm kitabı var gerisini sen düşün o kitapta nasıl öleceği yazıyor puhahahaha*
death'karakteri okadar ego kasıp Bir tırpanla ölmeside ayrı saçma bir vaka hadi o tırpanın onun kadar eski, oluşu ve öldürebilmesini bir nebze anlayabilirim hani sonuçta melekleride öldüren bişey var falan filan ama ölümün kendisini bir tırpanla öldürmek nebilim yani o tırpanın ona işlememesi lazım yaw neyse bunuda geçelim :D

sonra o death karakteri ölüyor yerine başka death karakteri geçiyor filan o death karakteride tırpanla sıyrık alıyor
sıyrık alınca bile onu öldürüyor yavaş yavaş öldürüyor neden tırpandan sıyrık aldı çünki xD :D:D gerçi ölmeden önce Empty yani boşluk kozmık karakteri onla castiel i içine çekiyor gerçi çekmeden öncede ölüm diyor tırpandan sıyrık aldım zaten öleceğim temas etmem yeterliydi diyor ve ettim öleceğim lolll :D:D

Darkness ve Tanrı yani Amara ve Chuck ı Sıradan insan olan Dean barıştırıyor ajfdjadsjadsjsajds ordada az kahkaha atmadım Dean a ödül olarakta Amara yani Darkness Ölen annesini canlandırıyor falan xD

yani 15 sezonu zor bitirdim 3 4 bölümde atladım yani sinirden

Tanrının, darknesten korkması filan saklanması sonra kendine yediremeyip yok ben saklanmıyorum da ne korkucamda ondan falan muhabbetleri ıyyyyy xD tabi sonra gururuna yediremeyip Dean ve Sam a gözüküyor darknesı durdurma planları yapıyorlar filan.

daha sonrada barışıyorlar zaten
herneyse bunuda geçelim

şimdi Amara ve Chuck yani Tanrı ve Darkness ikizler onlar ayrıldı ve BingBang patladı Amara diyor bunu

şimdi böyle evrenin en güçlü iki karakteri Jack tarafından nasıl patates edilir orası zaten ayrı bir komik. o konuya geçelim

tabi geçmeden önce Empty Yani boşluk kozmik karakteri ele alalım şimdi bu karakter normalde herşeyden güçlü olması lazım Sonuçta boşluk hep vardı ve tanrı boşluğun üzerine birşeyler inşaa etti
cizgiromanda bile EmptyVoid>God gücü olarak geçer ama bayabaya Empty yani boşlugun beden bulmuş halinide ezmişler Jack Yarı Başmelek gücü yarı insan gücüyle Castiel'i Boşlukta uyandırabilecek güce sahip
ama Boşluğun dedigine göre burda Tanrının gücü ve Amaranın gücü geçersiz diyor ama Jack ne hikmetse Castiel i uyandırabiliyor hatta boşluk buna bozuluyor bu imkansız gibi bişey diyor burda tanrı bıle yetkısız fılan senı kım uyandırmıs olabilir diyor falan filan buda tamamen saçmalıktan öte bişey değil

Empty boşluk benden güçlü kimse yok diyor ama ezilip ezilip duruyor dizide, onuda geçtim ölüm melegi
diyor Boşluk , tanrıdan ve Amaradan güçlü değil filan diyor .çok çelişen şeyler var anlıyacagın. xD tam anlamıyla çöppp gerçek hiearşiyle ve mitolojiyle pek alakası yok güç sıralaması zaten çöp

sonra God(chuck) çıldırıyor yani Chuck tüm herşeyi bitiriyor parmak şıklatmayla tüm dünyaları yok ediyor
sıra dean'ın dünyasına gelincede Ölüm meleği plan yapıyor boslukla Empty le birlikte tanrıyı öldürmemiz lazım yoksa herşey gidicek sadece bu dünya kaldı filan gibisinden afajdsjdsjdsjdsjdsjds :D Jackde bu işin içinde tabi onu güçlendiriyorlar Jack BigBang tarzı patlamayla patlıyor boşluğun mekanında Ve kendisine enerji emme gücü geliyor ajafdsjfdsjfdhsj

tabi sonra amara ve God birleşiyor tanrının bedeninde IŞIK VE KARANLIK tam bir omnipotent herşeye gücü yeten ve herşeyi bilen oluyorlar sözde. ki gerçek mitolojide böyledir bu ÇRde bile böyledir :D

sonra Tanrı yani chuck Dean ı ve Sam ı normal yumruguyla dövmeye başlıyor evet herşeye gücü yeten tanrı yumruk yumruga kavga ediyor agzını burnunu kırıyor Dean ve Sam'in

o esnada yumruk yumruğa kavga ederken tanrı o arada gücünü etrafa salıyormuş sözde ve JACK te arkadan çaktırmadan Tanrının gücünü emiyor olaya gel :ASD:FD:AFS:AFS:FSDAFSDASFDFSD :D
herşeye gücü yeten tanrı yumruk yumruga kavga ederken gücünün açığa cıkması saçmalıgı? ve JACK ın bunu caktırmadan emmesi ? :D:D: ve tanrının herşeyi bilen tanrının bundan haberi olamaması ? :D
Dean ve Sam yerde agzı burnu dagılmıs halde yatarken
Chuck yani Tanrı , JACK'in yanına gidiyor ve parmak şıklatıyor ama JACK yok olmuyor neden ?
cunki Jack BigBang tarzı patlamayla patladı ve çok güclendi hemde enerji emme gücü bile geldi ona neden yok olsun afsjasjashfashafsha sonra Tanrının suratını elliyor ve kalan gücünüde çekiyor ve evet yanlış duymadınız
Tanrı bir insan oluyor tüm gücünü çekiyor AMARA YI yani darknes'ide içine çekiyor :ASD:DAS:ADS tanrı bir insan olarak kalıyor ve dean le sam e yalvarıyor beni bu halde bırakmayın filan :DAS:DF:SFDSDF

bide JACK diyorki tanrı artık hep böyle kalıcak özü yenilenmiyecek tüm gücünü çektim diyor a:Fa:AFSD:ASFD:AFSD:AFSDafsd. kahkaha şelalesiiiiiiiiiiiiii..

Yarı başmelek olan ve yarı insan olan luciferin oğlunun saçma sapan güçlenmesi tanrıyı yenmesi filannnn amarayı içine çekmesi ve YENİ TANRI OLMASI ..... saçmalıktan öte bişey olamazzzz

Real hiearşi ve mitolojide böyle birşeyin olması mümkün değildir
hiç bir güç yaratıcıdan üstün olamaz hele hele bir meleğin oğlununsaçma derecede güçlenip
yaratıcıya tek atması onun tüm gücünü emmesi ve bir insan olarak bırakması ıyyyyy bildiğin çöppppp be ağam..

Dean'ın ölümü zaten çöpün KRALIydı.

favori karakterlerim Crowley ve Castieldir bu arada

ayrıca Crowley in hello boys diyişini yerim :S
bide crowley gerçekten öldümü ya?
lucifer en son crowleyi bıcaklamıştı ama ışık cıkmadı?
hatta crowley yerdeyken sağa doğru bakıyor ve bitane fare görüyor orda
acaba farenin içinemi girdi cunki diger şeytanlar crowleyin bedenini götürürken farede peşlerinden gidiyordu
ondan sonra hiç gözükmedi crowley sanırım gerçi ben 3 4 bölüm atlamıştım o sezonda 3 4 bölüm izlemedim o arada tekrar göründüyse bilemem tabi ama hiç görünmediyse gerçekten saçma olmuş ölmediği bellii yani adamın herneyyse...

hiearşi ve real mitolojiyle uzaktan yakından alakası olmayan ve sacma sapan mitoloji ve hikayesi

1-5 sezon arası güzel diger sezonlar çöp işin aslı aslında bu Death/tanrı/darkness olaylarına hiç girmiyeceklerdi bence çöp etmişler güç bakımındanda karakterleri çöp etmişler

Herşeyi bilen tanrı JACK'in güç emme gücü olduğunun farkında değil ve yumruk yumruga kavga ediyor etmesini geçtim kavga ederken gücü nasıl dışarı cıkar onuda geçtim JACK eziginin tanrıyı bukadar madara etmesi yakışı kalmadı kendisini kınım kınım kınıyorum..lol

Son düzenleme:
Geri