Assassin’s Creed Setinden İlk Fotoğraf!

• Kullanıcı atabey
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Sinema ve Dizi Haberleri
Konu sahibi son olarak 971 gün önce görüldü
296849.jpg

Dünyada fenomen haline gelmiş popüler video oyunundan beyazperdeye uyarlanacak olan Assassin's Creed için heyecanlı bekleyiş sürerken filmin ilk set fotoğrafı DMC Film'den geldi.

Yönetmenliğini Justin Kurzel'in üstlendiği fantastik yapımın ilk set fotoğrafında arkası dönük bir Michael Fassbender görüyoruz. Assassin's Creed filmi oyunun senaryosuna olduğu gibi genetik kodunun kilidi kırması ile atalarının hatıralarına erişim sağlayabilen Callum Lynch'i temel alacak.

Macbeth filminde göz dolduran Michael Fassbender ve Marion Cotillard ikilisinin tekrar başrollerini paylaşacağı yapımın kadrosuna Muhteşem Yaratıklar'da Macon olarak boy gösteren Oscar ödüllü oyuncu Jeremy Irons ve kalplerde Harry Potter serisinin Deli Göz Moody'si olarak yer eden usta oyuncu Brendan Gleeson da yer alıyor. Filmde Irons, Cotillard'ın babasını canlandırırken Gleeson da Fassbender'ın babasını oynayacak. Filmin kadrosunda Ghostbusters filminde boy gösterecek olan Michael Kenneth Williams da bulunuyor.

Merakla beklenen film 23 Aralık 2016 tarihinde izleyiciyle buluşacak.

BEYAZPERDE

Çok merak ediyorum hikayeye ne kadar uyum sağlayacaklar. Assassin Cred hayranlarını tatmin edebilecekler mi ?

Maria Puder rahatsız ediyorum ama demek istediğim bu işte bu filmi araştırmalısın biraz :)

Akhilleus bende merak ediyorum çok iyi yapmak zorundalar büyük bir riske girmişler milyonlarca fan varken :D

Waow çok güzel konusu var oyuncular şahane Marion cotillard in hayranıyım teşekkür ederim Machiavelli

ubisoft un en kötü serisi oyun bug dolu genelde 2 ve brotherhood güzeldi ancak hikaye hep aynı film nasıl olucak bakalım

Oyunlardaki hikaye ile alakası yokmuş. Yeni bir karakter, yeni bir hikaye.

Öyle mi :nee: bir yerde sanki ana hikayeyi farklı bir kalıba sokarak bir hikaye planlıyoruz gibisinden bir yazı okumuştum.Olabilir ama ben kaynağını hatırlamıyorum asılsızdır belki...

Machiavelli Aynen öyle Assassin Cred fanları biraz zor beğenen bir kitledir.Kitleyi eğer etkilerseler 1 değil 2 sıfır önde başlarlar.

Oyunlardaki hikaye ile alakası yokmuş. Yeni bir karakter, yeni bir hikaye.

temel olarak aynı olucak ama dna dan atalara ulaşmak durumu yani aynı hikaye yaparlarsa oyundan ayrı tutulamaz yapım böylesi daha iyi

Merak ettiğim filmlerden birisi, uzun bir bekleyiş hakim...

bakalım bu oyun filmi tutacak mı ?

Pers prensi filmi çok berbattı hayal kırıklığıydı

Bekleyip görüceğiz sonra eleştirimizi daha net yaparız.

Max payne filmide beni hayal kırıklığa uğratmıştı.Resmen Rocstar Games e haykırasım gelmişti bu adamlara film yaptırmayın diye

ya assasin's creed mi kaldı.2'i oynadık bitti.call of duty gibi tıpkı.

Geri