Assalamualaikum Beijing / 2014 / Endonezya

Konu sahibi son olarak 567 gün önce görüldü
gZ70mQ.jpg

Yönetmen: Guntur Soeharjanto
Senaryo: Alim Sudio
Ülke: Endonezya
Tür: Dram
Vizyon Tarihi: 30 Aralık 2014 (Endonezya)
Dil: Indonesian

Konusu: Asma Nadia "Selamünaleyküm Pekin" adlı romanından...
Düğününe az kalan Esma, nişanlısının onu aldattığını öğrenir. Bunun üzerine Pekin'den arkadaşı sayesinde iş teklifi alan Esma, Pekin'e gider. Gezi rehberi olan Zhong Wen ile tanışır. Birbirlerinden hoşlanmaya başlayan bu ikiliyi neler bekliyordur?

Oyuncular: Revalina S.Temat, İbnu Jamil

Bugun evdeyim rahatsizim biraz, hemen acip izlyecegim karabiberim .) Tam da aklimda acaba ne izlesem geciyordu.

KaraBiber rrrr cok pissinnn :D nasil damardan giriyorsun oyleee .) filmin basindaki hikaye birebir beni anlatti sanki sonra kizin hastalanmasi (ki bu hastalik cok yakin bir arkadasimda mevcut 1 bucuk senedir goremiyorum onu) beni mahvetti. Yani arkadasimin ne durumda oldugunu su an daha iyi anliyorum bu kan pihtilasmasi bana cok basit bir sey gibi geliyordu. En sevdigim sahne ise; cami onunde ayakkabilari duzeltmesi. BAYILDIM. Ama bida bana boyle aglakli filmler onerme sulugozum cok :T:

@KaraBiber rrrr cok pissinnn :D nasil damardan giriyorsun oyleee .) filmin basindaki hikaye birebir beni anlatti sanki sonra kizin hastalanmasi (ki bu hastalik cok yakin bir arkadasimda mevcut 1 bucuk senedir goremiyorum onu) beni mahvetti. Yani arkadasimin ne durumda oldugunu su an daha iyi anliyorum bu kan pihtilasmasi bana cok basit bir sey gibi geliyordu. En sevdigim sahne ise; cami onunde ayakkabilari duzeltmesi. BAYILDIM. Ama bida bana boyle aglakli filmler onerme sulugozum cok :T:

Canım ya başı bana da benden geldi bir parça,geçmiş olsun bu arada hastalık zormuş ama aşk hepsinden büyük.Bende arabada tanışma sahnesine bayılmıştımmmmm:u1:
Bende pek sulugöz filmleri sevmem ama bu hoşuma gitti:tatlı:

Geri