Aspirin gidiyo ki.

Konu sahibi son olarak 3703 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Merhaba.
Hayatımda hiç veda etmedim becereksizimdir onun için bu konuda.
Hem ben acıklı yazılarda yazamam ki ama yazcam bu sefer söz :p
Tesadüfen buldum burayı dostlarım diyemicem bi arayış içindeydim de buldum.Forumsuz duramıyorum çünkü Allah da burayla karşılastırdı işte :p
Sonrası malumm bi senedir burdayım bu da 2012 de yapamadıgım esprinin acısı olsun :p
Sanal hayat şöyle böyle diyenlere hep uyuz olmuşumdur.Gerçek hayattan daha gerçek insanlar tanıdım çünkü sanalda.
En çok da burda insan tanıdım normalde böyle fazla çatlak yada samimi değilimdir insanlarla zaten ilk geldiğimdede öyle düşünüyodum ama sonra bi baktım herkeste tahta eksik Aspirin sende çoş dedim :D
Neyse işte.Vedaların meşhur şeysini yapım bende sıradan başlıyorum bakalım. :p

EmRe :Selam nasılsın muhabbetini en çok yaptığım insan dolayısıyla en çok halimi hatrımı soran insan oluyo kendileri.Başta sadece selam naberdi sonra benim saçmalamalarım geldi sonra senin projelerinle noktayı koyuyorum sanırım.Hoş noktada denilemez 6 aycık yokum sadece :p Geldiğimde işlerden yaşlanmış olarak bulmassam iyi olcak.Son sözüm Seni çekemenler forum kursun. :p

Destina : Bu kız anlatılmaz bi tane.Esprileri yeteneği anadan doğma böyle :D Uzaktan seyirci gibi gözüksede herşeyin içinde.Sempatik ve kibar ayrıca memur olma yolunda ben gelince kaçıncı memurdu hatırlamıyorum işte ondan ol :p

Kulkedisi: En çok saçmalığımı çeken insan.İkiz bulcaktık ama bana süpriz yapıp nişanlanmış.İsmini bilmeyip sevdiğim insanlardan biri.

tiaras : Bu şahıs tek benim icin.Ağır başlı ve sevimli.Gidiyom bu sefer kesin öbüründe de kesindi ama bu sefer valla kesin bak . :p İyi bakın birbirinize kıps :p

SuSem : Senle dün tanıştık ama benim kafadansın müdür. :p Zor kavustuk erken ayrılıyoz beni 6 ay beklicen mi namık büyücek gelcez tamam mı :p İsmin gibi duygulandın biliyorum :p Mandalinim o benim.

Z3yn3P: Ortak. Hain planlarımız hala duruyo ben gelene kadar kimseye söylemek yok zaten emellerimi gerçeklestirmek icin gidiyorum döndüğümde ForumAspirin olcak bura :D:D

She`: Seni çok az tanıyorum Yaprak. Farklı birisin başta seni hiç sevmemiştim gidiyoz simdi dökülim. :p Ama sonra öyle biri olmadıgını anladım. Allah gönlündekine kavuşturur umarım seni :)

Kuralsız: Seni çözemedim ben 100 sene burda olsam gene çözemem :D Ne kadar yaşamıssan o kadar bıkmışlık var sende.

diLa : Sen hep öp beni :D Başının ağrısının gülü seviyore seni :p

GuLSe: Sana dil uzatmaktan başka bişe yapmıyorum :D

Çok uzattım ama bari boşuna konu açmamış olim diye yazdım gitti. 5 Ocaktan sonra 6 ay kadar yokum seven sevmeyen herkes hakkını helal etsin benden tarafada helal olsun :)
Bahane Sözlüğe iyi bakın :D
Kendinizede tabi.

Bahane sözlüğün taçsız kraliçesi benim mandalinim kafa dengim yeni tanıştığım çok sevdiğim bir başkam nere :( :D

6 ay ne ki 6 yıl bile beklerim ben seni yeter ki bekle de namık'a da kendine de çok iyi bak beni özle mandalin yerken düşün başkası yerken de düşün ne biliyim düşün işte :p

Helal olsun gelmeni dört gözle bekleyenlerdenim bilgin olsun çokça seviliyorsun :icon_opucuk:

Canimm seni cok özlicez Allah yolunu acik etsin en yakin zamanda gelirsin seni sen oldugun icin cok seviyoruz kendine cok iyi bak öptümm canimm.

Haa adimi sana sölemistim unutmusun demek :) Aysu benim adim cok öptüm seni selametle canim..

evet seni cok ozlicez aspirinim :)) huzurum nesem :)
kendine dikkat et tamam mi
bizi unutma
mcx :))

Canimm seni cok özlicez Allah yolunu acik etsin en yakin zamanda gelirsin seni sen oldugun icin cok seviyoruz kendine cok iyi bak öptümm canimm.

Haa adimi sana sölemistim unutmusun demek :) Aysu benim adim cok öptüm seni selametle canim..

Balık hafızalıyımdır affola :) :p

Hic sorun deil canim benim:) unuttun zaman bana sor aslinda ismim cok kolay:)

:p Aspirin selametle seni beklicez ve özlicez gel ama geri :)

Ortak beni bırakıp nerelere gidiyorsun :(
Yokluğunda burayı ele geçirmenin planlarını yapacağım merak etme sen :D:D
Allah'a emanet ol canım varsa hakkımız helal olsun..
Bu arada neden ForumAspirin oluyor ; ForumZ3yPirin olsun malum ortağız :p :D

Hakkım varsa Helal Olsun :)
İnş geri dönüşün çok mutlu olur.Sınavların çok güzel geçer .Başarılar dilerim
Herkes gibi bende dönmeni dört gözle beklicm :)

Allaha emanet ol , basarilar dilerim tanidik :)
insallah en yakin zamanda gelirsin geri.

:p Aspirin selametle seni beklicez ve özlicez gel ama geri :)
:p :p :p
Gelcem tabi geri.
Dua et kız bana.

AllahaEmanet Ol ÇözemezsinBeni:)
5 bilinmeyenli denklem sende Rabbime emanet ol :)

Hakkında hayırlısı olsun :)

Eyvallah üyecan :p

Ortak beni bırakıp nerelere gidiyorsun :(
Yokluğunda burayı ele geçirmenin planlarını yapacağım merak etme sen :D:D
Allah'a emanet ol canım varsa hakkımız helal olsun..
Bu arada neden ForumAspirin oluyor ; ForumZ3yPirin olsun malum ortağız :p :D

Seni bırakıp masa başına gidiyom :p
Tabiki planları sana emanet ediyorum EmReyide :cool:
ForumZ3yPirin hiç fena fikir değilmiş. :p

Hakkım varsa Helal Olsun :)
İnş geri dönüşün çok mutlu olur.Sınavların çok güzel geçer .Başarılar dilerim
Herkes gibi bende dönmeni dört gözle beklicm :)
İnşallah She` :)
Son cümlene bi başka mutlu oldum nedense.

Allaha emanet ol , basarilar dilerim tanidik :)
insallah en yakin zamanda gelirsin geri.

Tanıdık sende emanetsin Allah`a.
En yakın zamanda koşa koşa hemde :p

Aspirin`mmm ); Seviyorum seni ex hatun q; Selametle canım. Kendine çok iyi bak (: *;

Allaha emanet ol, Begüm. Tekrar görüşmek dileğiyle :)

Güle güle git oynaya oynaya gel :p

Selametle :)

Hayirli Yolculuklar Diliyorum Aspirin` Kendine Dikkat et ..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri