-
-
-
-
-
Merhaba.
Hayatımda hiç veda etmedim becereksizimdir onun için bu konuda.
Hem ben acıklı yazılarda yazamam ki ama yazcam bu sefer söz :p
Tesadüfen buldum burayı dostlarım diyemicem bi arayış içindeydim de buldum.Forumsuz duramıyorum çünkü Allah da burayla karşılastırdı işte :p
Sonrası malumm bi senedir burdayım bu da 2012 de yapamadıgım esprinin acısı olsun :p
Sanal hayat şöyle böyle diyenlere hep uyuz olmuşumdur.Gerçek hayattan daha gerçek insanlar tanıdım çünkü sanalda.
En çok da burda insan tanıdım normalde böyle fazla çatlak yada samimi değilimdir insanlarla zaten ilk geldiğimdede öyle düşünüyodum ama sonra bi baktım herkeste tahta eksik Aspirin sende çoş dedim
Neyse işte.Vedaların meşhur şeysini yapım bende sıradan başlıyorum bakalım. :p
Hayatımda hiç veda etmedim becereksizimdir onun için bu konuda.
Hem ben acıklı yazılarda yazamam ki ama yazcam bu sefer söz :p
Tesadüfen buldum burayı dostlarım diyemicem bi arayış içindeydim de buldum.Forumsuz duramıyorum çünkü Allah da burayla karşılastırdı işte :p
Sonrası malumm bi senedir burdayım bu da 2012 de yapamadıgım esprinin acısı olsun :p
Sanal hayat şöyle böyle diyenlere hep uyuz olmuşumdur.Gerçek hayattan daha gerçek insanlar tanıdım çünkü sanalda.
En çok da burda insan tanıdım normalde böyle fazla çatlak yada samimi değilimdir insanlarla zaten ilk geldiğimdede öyle düşünüyodum ama sonra bi baktım herkeste tahta eksik Aspirin sende çoş dedim
Neyse işte.Vedaların meşhur şeysini yapım bende sıradan başlıyorum bakalım. :p
EmRe :Selam nasılsın muhabbetini en çok yaptığım insan dolayısıyla en çok halimi hatrımı soran insan oluyo kendileri.Başta sadece selam naberdi sonra benim saçmalamalarım geldi sonra senin projelerinle noktayı koyuyorum sanırım.Hoş noktada denilemez 6 aycık yokum sadece :p Geldiğimde işlerden yaşlanmış olarak bulmassam iyi olcak.Son sözüm Seni çekemenler forum kursun. :p
Destina : Bu kız anlatılmaz bi tane.Esprileri yeteneği anadan doğma böyle
Uzaktan seyirci gibi gözüksede herşeyin içinde.Sempatik ve kibar ayrıca memur olma yolunda ben gelince kaçıncı memurdu hatırlamıyorum işte ondan ol :p
Kulkedisi: En çok saçmalığımı çeken insan.İkiz bulcaktık ama bana süpriz yapıp nişanlanmış.İsmini bilmeyip sevdiğim insanlardan biri.
tiaras : Bu şahıs tek benim icin.Ağır başlı ve sevimli.Gidiyom bu sefer kesin öbüründe de kesindi ama bu sefer valla kesin bak . :p İyi bakın birbirinize kıps :p
SuSem : Senle dün tanıştık ama benim kafadansın müdür. :p Zor kavustuk erken ayrılıyoz beni 6 ay beklicen mi namık büyücek gelcez tamam mı :p İsmin gibi duygulandın biliyorum :p Mandalinim o benim.
Z3yn3P: Ortak. Hain planlarımız hala duruyo ben gelene kadar kimseye söylemek yok zaten emellerimi gerçeklestirmek icin gidiyorum döndüğümde ForumAspirin olcak bura 
She`: Seni çok az tanıyorum Yaprak. Farklı birisin başta seni hiç sevmemiştim gidiyoz simdi dökülim. :p Ama sonra öyle biri olmadıgını anladım. Allah gönlündekine kavuşturur umarım seni
Kuralsız: Seni çözemedim ben 100 sene burda olsam gene çözemem
Ne kadar yaşamıssan o kadar bıkmışlık var sende.
diLa : Sen hep öp beni
Başının ağrısının gülü seviyore seni :p
GuLSe: Sana dil uzatmaktan başka bişe yapmıyorum
Çok uzattım ama bari boşuna konu açmamış olim diye yazdım gitti. 5 Ocaktan sonra 6 ay kadar yokum seven sevmeyen herkes hakkını helal etsin benden tarafada helal olsun
Bahane Sözlüğe iyi bakın
Kendinizede tabi.
Bahane Sözlüğe iyi bakın
Kendinizede tabi.