Asosyal insan

• Kullanıcı iFt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Konu sahibi son olarak 896 gün önce görüldü
Acınacak birşey yok teknoloji çağındayız. bu kadar kötülüğün olduğu bir dünyada en güzeli asosyal olmak aslında genede fazla abartmamakta fayda var

insan sevmiyorum
sevişmeli şeyler dersen
o olur bak

Köye yerleşmeye az kaldı bakalım, ama gelip oraya da direk dikti bu GSM şirketleri. Kumarda parayı bulursam sahil kasabasına giderim. Vay be hayallere bak ahahaha.

Biraz da kendine yetebilme olayıyla alakalı bir durum. Hayatım boyunca aşırı sosyallikten haz almadım.
Bana bir şeyler katabilen insanlarla 'canım istediği zaman' görüşmek her zaman daha keyifli oldu benim için. Gerisi baş ağrısından başka bir şey değil.

Sosyalligi cafede çay içmek sanan insanlar olduğu sürece ciddi derecede asosyal yaşamayı düşünüyorum.

O kadar çok yaşadım ki dolu dolu bu saaten sonra adı asosyallikse öyle olsun hiç gelemiyorum artık gezmek tozmak benden geçti :d

bu ışıltılı hayatı ben seçmişim gibi..yoruluyorum bazen bırak peşimi..

Ben de çevresinde çok insan sevmeyenlerdenim.
Alavarez hanım çok güzel ifade etmiş.
Canım ne zaman isterse, sadece istediğim kişilerle iletişime geçmek mükemmel olay.

Insanlarin asosyalligini goklere cikartmasi da ayri bir inkar yontemi.
Arkadaslar, insan sosyal bir varlik. Kimseyle konusmadan, iletisim kurmadan saglikli bir birey olarak kalamazsiniz.
Bunun dozunu yine siz ayarlayin elbette, her gece sabahlara kadar partide olmaniza gerek yok.
Ama belirli bir cevrenizin, bir iki arkadasinizin veya aileden herhangi birinin yaninda olmasi, ruhsal butunlugunuze iyi gelecektir emin olun.

Herkes asosyal oldu bu aralar bence =)

Herkes asosyal oldu bu aralar bence =)
Son günlerde virüs insanları psikolojik olarak ciddi şekilde etkiledi, her ortamda konuşulan tek şey bu.
Belirli bir süre bu şekilde asosyal olmak sağlık açısından çok daha iyi olacak.

Geri