Aslında...

Konu sahibi son olarak 4811 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
anlamıcak birşe yok arkadaşlar yeni biriymiş gibi kendini tanıtıp muhabebt edip telefonu isteyip buraya gel takılırz hesabı muhabbet oluyor ve durumu farkeden karamelimde oyuna uyup numarasını veriyor hemen ve istanbulda bir bilet alıyor tabi şaka yapmasına rağmen şaşırıyor karamelimin bu davranışına sonra karamelim yemediğini güzel bir şekilde göstermiş oluyor ama yanlız çok kötü bir çuvallama söz konusu oldu ama Mahmut diyeyim bunun acısı çıkar:D

anlamıcak birşe yok arkadaşlar yeni biriymiş gibi kendini tanıtıp muhabebt edip telefonu isteyip buraya gel takılırz hesabı muhabbet oluyor ve durumu farkeden karamelimde oyuna uyup numarasını veriyor hemen ve istanbulda bir bilet alıyor tabi şaka yapmasına rağmen şaşırıyor karamelimin bu davranışına sonra karamelim yemediğini güzel bir şekilde göstermiş oluyor ama yanlız çok kötü bir çuvallama söz konusu oldu ama Mahmut diyeyim bunun acısı çıkar:D

ASlında şaka kötü bir döneme denk geldi, yoksa ben onu istanbula da getirirdim. Ama bu güzel dostluğumuzu bozmak istemem. Zaten ona yalan söyledin mi kendimi çok rahatsız hissediyorum...

ASlında şaka kötü bir döneme denk geldi, yoksa ben onu istanbula da getirirdim. Ama bu güzel dostluğumuzu bozmak istemem. Zaten ona yalan söyledin mi kendimi çok rahatsız hissediyorum...

bencede kötü zaman denk geldi :D

Bu arada sende cezalısın bilmiş ol..:D

İki defa aradım cevap vermedin...Hala şu telefonunu yaptırmadın mı?

Kusura bakma canım.Bir beyfendi eğer benim yanımdaysa telefonlarına cevap veremez.Çünkü tamamen bana odaklı olduğundan telefonun sesini bile duyamaz:hih:

Kusura bakma canım.Bir beyfendi eğer benim yanımdaysa telefonlarına cevap veremez.Çünkü tamamen bana odaklı olduğundan telefonun sesini bile duyamaz:hih:

Hadi oradan ikiuyuzlar...:)

Bir daha ki gelişimden tüm hesapları size kitlemezsem ben...:D

Yaşasın kötülük...:P

Ben güzel anladım :) Profillere bakan anlar ki :) Diğer insanların anlaması zor kısaca nazin1 efrasiyabmış okadar..

ASlında sana da birşeyler düşünüyordum yaa, neyse sen çok çabuk celalleniyorsun..:)
Evet sen bana sakın etme ben 1 nisan şakamı aldım :D Daha istemem ben ya evet dediğin gibi forumu az kalsın ayaga kaldırıyordum :)

Pes pes pes diyorum EfRaSiYaB ben senden bunu hiççç beklemezdim :D Aferin Karamele hemen'de davayı çakmış tebrik ederim:D
Sizden korkulur yavvv hele senden uzak durmak lazım,ama varya bu oyun şeytanın bile aklına gelmezdi,valla çok şaşırdım şaşırmak ne kelime şoklardayım:D

Pes pes pes diyorum @EfRaSiYaB ben senden bunu hiççç beklemezdim :D Aferin Karamele hemen'de davayı çakmış tebrik ederim:D
Sizden korkulur yavvv hele senden uzak durmak lazım,ama varya bu oyun şeytanın bile aklına gelmezdi,valla çok şaşırdım şaşırmak ne kelime şoklardayım:D

Ver ver gazı karamelime, zaten o kızgınlıığı soğutana kadar akla karayı seçtim. Gel şimdi yangına körükler git...:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri