Aslında...

Konu sahibi son olarak 4810 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Her şey bursa günlüklerinden sonra başladı, sıkıldığım zaman forumlarda en fazla yaptığım şeylerden biridir. 1 nisanın da yaklaşması ile kuzen karamelime AeQUiTaS”a bir şaka yapalım diye başladım. Daha başlar başlamaz yan çizen kuzen, bu sefer bir şakayı hak etti deyip yönetiminde haberi ile yeni bir kimlik aldım. (yeni kimlik aldığımdan yönetimin kararı yoktu. yalan yok) Birkaç gün forumdakilerle muhabbet ettikten sonra, karamelim’e bir olta atalım dedik, bir çello konusu bu iş için yeterliydi. Derken ilk günkü muhabbetten sonra, ertesi gün tüm ekipmanı kurup efra ile kavgaya tutuşmak gerekti. Ama en önemlisi kavga sebebiydi. Bir türlü kavga sebebi bulamadığımdan işi karamelim üzerinden hallederim dedim. (Hata1) Efranın uzun zaman forumda olmaması ve karamelim ile eskiden kalma muhabbetleri üzerine bir kıskançlık krizi fena olmazdı hani. ( o aralarda forumda kıskançlık krizleri hat safhadaydı.) Bunun üzerine tartışan iki kişi Efra ve NAzin1 Yani her ikiside BEN, birkaç ufak hata yüzünden karamelime yakalanmıştım. (Yaşlanıyorum galiba eskiden olsa asla yakalayamazdı. ) kavgadan sonra efranın gitmesini sağladım ve nazin1 ile karamelim’in özelden yazışmaları başladı. (hata2) İşin şu yanı kötüydü. Acaba anlamış mıydı? Bu arada kavgada bize eşlik eden İFt ve tatlıya teşekkür ederim. Tabii Şhe’nin de yardımları olmadı değil. Ben aslında iki günlüğüne Efrayı banlatmak istemiştim ama Forum adminlerimizden Emre bunun kurallara aykırı olduğunu söyledi. Neyse velhasıl kelam karamelim işi çakınca, o da yem atmaya başladı tabii.
Sonuç olarak ava giderken avlanan ben, karamelimi tebrik ediyorum. Ama kola mevzusu hala bitmemiştir, aklınızda bulunsun. how i met your motherdaki barney kadar olmasada bu işin sonunu bırakmam.

Artık Efra foruma dönmeli ve nazin1 forumu terk etsin istiyorum.

Not: Tartışma sırasından yazılan bazı uygunsuz kelimeler için özür diliyorum hakkınızı helal ediniz.

Amy, ApqA, Arda, àRtì§tìc, KaRaMeLiM CastieL Destina, DieBesTe., DnZ, Düş Bozumu, EfRaSiYaB, eLLya, Eva, Gazel, iFt, @Smyrna, AeQUiTaS Ukala Sözler Oldstonegirl~, paradise, Perii, PROmetheUS, Remus Külkedisi Sia, @Sinem, Sisimores,TATLI, İptila*, EndgirL Elif MyNaK @Gülümse EroL Sonya @Misz Dijl LaL DoLuNaY She` YooNa Mısra eda__25 Feronia Gelecek Henna DuaL OPTiMUS adaLet_siz Onurcan kaTRee heLen
Boone Themis NiL` Egeliii Manga, MeLiNNa,
MuCiZe ßaşak Gölge AyLakLady AveseRz Bâtın Ciikolata Fabien.! DenizZ Sessiz Ladyy Kemalist HÜMA ide@list paradise @Mαvi Hera

Ben hic birsey anlamadim :S

Ben pek takip edemedim ama şakadan haberim vardı :p

neyse ben bişe anlamadım:p etiketlenmişim ondan şaaptım :D hayırlısı olsun hakkınızda.

Pess doğrusu...:) Muhteşemsin Mahmut...:D Tebrik ederim seni...:D

ikisininde sen oldugunu bilmiyordum ipden kontrol etmekte hiç aklıma gelmedi iyi oynadın :D multi üyelik yasak aslında :) tek karamelimi değil özellikle beni de gafil avladın iki nickin de aynı anda bana aynı pmyi atmasından anlayabilirdim :D neyse saglık olsun :D :D

Euheueh ben şakayı anlamadım ama kavgaları farkettim :p
Hoş değildi tartışmalar ama :D

ikisininde sen oldugunu bilmiyordum ipden kontrol etmekte hiç aklıma gelmedi iyi oynadın :D multi üyelik yasak aslında :) tek karamelimi değil özellikle beni de gafil avladın iki nickin de aynı anda bana aynı pmyi atmasından anlayabilirdim :D neyse saglık olsun :D :D

Kontrol etsende anlamazdın onuda ayarlamıştım...

hiçbirşey anlamadım anladıysam beyaz olayım neyse hakkınızda hayırlısı olsun ne diyelim

Sana kızgınlığım hat safhada bunu biliyorsun.:icon_yillarcaezildi Bu konuda ki prensiplerimi de biliyorsun ama buna rağmen bana bu oyunu oynamaya kalkmış olman beni oldukça sinirlendirdi.Bikaç gün daha devam ederdim ben bu oyuna ama neyse.Bir cola muhabbetinin karşılığı bu olmamalıydı.Sen de beni halâ tanımamışsın ki bu oyunu oynadın.Ne saftiriksin kuzen yaa.Ben senin yazdığın her harften tanırım seni.:pat: Kolay kolay affetmeyeceğimi de bilirsin.Hadi bakalım affetmem için ne yapacaksın:hih:

Pess doğrusu...:) Muhteşemsin Mahmut...:D Tebrik ederim seni...:D

Bakıyorum da çok hoşunuza gitti beyfendi.:icon_yillarcaezildiYalnız tebrik edilecek o değil benim çünkü hemen anladım Mahmut olduğunu.:hih:Hevesin kursağında kalsın emi:pat:

Olaydan tamamıyla haberdar olduğum için hiçbir şekilde Yemedim :D

LaL Arkadaşlar 1 Nisan şakası yapmak için çabaladılar kısaca.

Sana kızgınlığım hat safhada bunu biliyorsun.:icon_yillarcaezildi Bu konuda ki prensiplerimi de biliyorsun ama buna rağmen bana bu oyunu oynamaya kalkmış olman beni oldukça sinirlendirdi.Bikaç gün daha devam ederdim ben bu oyuna ama neyse.Bir cola muhabbetinin karşılığı bu olmamalıydı.Sen de beni halâ tanımamışsın ki bu oyunu oynadın.Ne saftiriksin kuzen yaa.Ben senin yazdığın her harften tanırım seni.:pat: Kolay kolay affetmeyeceğimi de bilirsin.Hadi bakalım affetmem için ne yapacaksın:hih:

Neler yapacağım, evet sanırım bir ceza kesilecek gibi gözüküyor. CEza kısmı için birkaç hazırlık yaptım. Yarında onu açıklarım inşallah...

Bu arada tüm forumu çok özledim..:)

Neyse kimse anlamamis zaten :D Hayirli olsun :p

Neler yapacağım, evet sanırım bir ceza kesilecek gibi gözüküyor. CEza kısmı için birkaç hazırlık yaptım. Yarında onu açıklarım inşallah...

Bu arada tüm forumu çok özledim..:)

Günlerdir konuşmamam senin için cezanın alâsıdır aslında ama bu da yeterli olmayacak:icon_yillarcaezildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri