Borsa yatırımcısı
Bronz Üye
-
-
-
-
(""Tüm bu gelişmelere rağmen kripto değerlerin geleceği hakkında ümitsiz değilim. Merkeziyetçi sistemlerin giderek daha güvenilmez hâle geldiğini görüyorum. Hesapsız basılan ve günlük çözümlerle değersizleşen paralar yerine, değeri arz-talep dengesinin belirlediği emeğe, ürüne ve oluşturduğumuz "faydalı" enerjiye dayanan alım-satım birimleri kullanmayı daha tercih edilir buluyorum açıkçası. " alıntı ) devlet yutacak para bulamadığı için altın istiyor. altını para yapmaya gerek yok - o zaten para.fakirleştikçe altının 25 kuruş çeyreği.çeyrek altın kalktı.yarım gram geldi.dahada küçülür.düğünde çeyrek gram takılır.geri prof yukardaki yazıyı yazmış. hesapsız basılan para ile değersizleştirilen para kayıt dışı zart zurt.kripto para birinde olsa havadan coin alsa sisteme katsa o kayıtlımı olacak.istediği kadar coin çıkarsa o kayıt içimi olacak.ponzi diyorlar.saadet zinciri.bu millet zekatı uşuru vermediği sürece bu paralar ondan buna bundan ona geçecek .terre ve luna kripto çöktü - sildiler. bir olay olup bitcoinde silinirse ne olacak.devlet hackerlik yaparsa canı sıkılan %10 daha coin ilave ederse.bazılarının varlığına tek tuşla el koyarsa. aslında millet akıllansa coinlerden çıkar artır