Aslında Forumda Loser Tiplerin Takılması

Konu sahibi son olarak 2424 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu bir gerçek sevgili loser'lar
Ne kadar loser , asosyal , kaybetmiş tip varsa sanal alemde takılıyor ve bunun farkına varmıyor. Gerçek hayatta doğru düzgün seveni, arkadaşı , sevgilisi olmayan ne kadar tip varsa sanal alem düşkünüdür. Hayatta bir başarı elde edememiş, mutlu olmamış , kişisel zevkleri olmayan bir güruh.

Yaklasik 5 milyar insan.

Yanılıyorsun.

Biz dışarıda kaldığımız süreyi forumda değerlendiren insanlarız
Niye eziklediniz ki şimdi ayrıca sevdiceğim de var
Ve birçok arkadaşımız iş yerinden katılıyor aramıza
Hepsi de meslek sahibi sosyal kişilikler ve eğer öyle olmasalardı şu an Facebook’ta ya da İnstagram da sevgili arıyor olurlardı

Coolumsunun biraktigi bosluga goz koydun demi dogru soyle? :=)

Yeni vedaların habercisiydi şu tezlerim, anlayamadınız...

herkesi kendin gibi sanmak deyiminin örneği. ben işim gereği günümün büyük bölümünü bilgisayar başında geçiriyorum sık sık da foruma giriyorum, kimi hanımlar evde çalışmıyor ev hanımı burada vakit geçirip eğleniyor, kimisi iş arasında telefonunu açıp bağlanıp iki yorum okuyup, atıp tebessüm edip çıkıyor. bu insanları loser sınıfına sokmak için çok basit ve aşağılayıcı bir başlık olmuş. sen kendini öyle görebilirsin, kendine istediğin yakıştırmayı da yapabilirsin ancak bu yakıştırmayı forumun diğer üyelerine yapamazsın. sırf konu açacağım diye insanları küçük düşürücü itamlarda bulunmayın bu konuda uyarıyorum sizi. konuyu kapatıyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri