Aslında Coolumsu 'nun Haklı Olması

Konu sahibi son olarak 2424 gün önce görüldü
Tüm mesajları okudum ve dalga geçmeden söylüyorum , bu çocuk haklı. Çok üzerine gidilmiş ve çok dalga geçilmiş.
Hatta çirkef Başak abartmış.

Ben admin olsam kuulumsu kelimesini forumun yasaklı kelime listesine alırdım ve onayım olmadan konu açılmasına asla izin vermezdim.
Beni bugün kuulumsuuu yordu. :/

Sıktı artık ya.
Saatlerdir kuğulumsu...
Bu nickin geçtiği her yere k.bakmayın ama kusasım geldi.......

Evet biraz üzerine gidildi doğru.
yaşı küçük daha ,hepimiz o dönemlerden geçtik sjdjd.
Kulumsu gel vazgeç gitmehh.
Amannnn gidip napcan.

Anlatın anlatın dinliyorum :torpu:

Vicdanimin sesi yok maalesef bu konuda.

Giden her zaman tatlı gelir dedikleri.

Gelen gideni aratacak, safları sıklaştırın.
not: ben dediysem olur.
Ayrıca belki de sürekli olarak maksimum 1 aydır buradayım, 2 haftadır falan kendisiyle muhatabım, bu kadar ne yapmış olabilir bilmiyorum çok da ilgilenmiyorum ama biraz fazla abartılmış ve üstüne gidilmiş. Yarın bir gün doktor olur da eline düşersek bir zamanlar dışladığınız kuğulumsu vardı diye bizi öylece bırakabilir. :(
Artık kendisini de konularını da bi salalım bence, kaçırabiliyorsanız beni kaçırın hadi! (şaka)

niye haklı? ben öyle olduğunu düşünmüyorum. burada kimsenin coolumsu'yla bir problemi yok, o'nun kendisiyle problemi var. önce bu durumu düzeltmeli bence.

niye haklı? ben öyle olduğunu düşünmüyorum. burada kimsenin coolumsu'yla bir problemi yok, o'nun kendisiyle problemi var. önce bu durumu düzeltmeli bence.
hadi yine iyisin forumdaki tek yakışıklı sen kaldın, alttan alttan nasıl güldüğünü, sevindiğini biliyorum, hın-zır-sın.
umarım kendinle problemlerin olmadan bu unvanı kaldırabilirsin :(

Herkes, herkesi bu kadar ciddiye almasa keşke. kajsksj Benim de kendisi ile problemim yoktu ama dünden beri coolumsu coolumsu kusacağım artık yahu.

Umarım hepinizin daha önemli işleri vardır.

hadi yine iyisin forumdaki tek yakışıklı sen kaldın, alttan alttan nasıl güldüğünü, sevindiğini biliyorum, hın-zır-sın.
umarım kendinle problemlerin olmadan bu unvanı kaldırabilirsin :(

kendisiyle ilgili yorumlarımı da sinsi sinsi yapıyordum zaten, gittiğine göre rahatça konuşabilirim. postu biraz ön plana çıkıp sivrileyim diye atmıştım, artık geri gelirse editlicem mecbur :(

Son düzenleme:
Daha durun, Aslında onun çok yakışıklı olduğunu ve haklı olduğu konusunu açacağım. Sündüre sündüre arşa kadar uzatıcam bu konuyu

Ali Rıza bey de ölüyor gibi yapıp ölememişti, kuğulumsu da gidiyor gibi yapıp gidemeyecek mi yani? Ne demek istiyorsun sen Necla...

İçimdeki ses gitmeyecek diyor .
Birkaç gün gezip değişik yerlerde değişik fotoğraflar çekip gelecek.:f29:
Kuulumsu gidince sen ve ben.
Tadımız kaçtı.
https://youtu.be/yNcOmc-ZeC0

Geri