Aslı Enver'in paylaşımına beğeni yağdı!

🕒 Konu sahibi 2 saat önce aktifti
Geçtiğimiz aylarda kızı Elay'ın 1. yaş gününü kutlayan Aslı Enver, yeni paylaşımlarıyla gündeme geldi.

Berkin Gökbudak ile 2022 yılından bu yana mutlu bir evliliği olan Aslı Enver, 4 Temmuz 2023'te kızı Elay'ı dünyaya getirdi.

Bir süredir ekranlardan uzak olan ve bebeğiyle ilgilenen Enver, zaman zaman eşi ve kızıyla pozlarını takipçilerinin beğenisine sunuyor.

40 yaşındaki oyuncu, reklam yüzü olduğu markanın etkinliğine katıldı.

Ünlü oyuncu, etkinlik öncesi verdiği pozları takipçileriyle paylaştı.

BEĞENİ YAĞDI!
Şıklığıyla göz dolduran Enver'in paylaşımlarına "40 yaşında olduğuna emin miyiz?", "Estetik güzeli görmekten bıkmıştık, işte doğallık güzellik", "Aslı Enver doğallığı ve güzelliği diye bir şey var", "Saçındaki beyazlık ayrıntısı ne kadar yakışıyor" gibi yorumlar yapıldı.

Kaynak

ZgyF7DLVpUC0cfAEbRUSpA.jpg
xy6bHMCgbUaviDumz-0XTA.jpg

2DvmjzMiHka6H_6W3aVRWA.jpg
AGWRYsTvkEWbNlAaA46oww.jpg

nyaGgRg4uECZro9lZbdOBg.jpg
AMUtjG-GUkuh5pnMOx35xQ.jpg

Beyaz saça çözüm yok maalesef ve sarı saçta bile bir süre sonra ortaya çıkıyor.

Biraz yaşlanmış gibi göstermiş beyaz saç. Ancak çok hoş kadın olmasını bile engelleyememiş bu durumu…

Kızlar beyaz saç çok kötü..kullanmayanlar bilemez sürekli boya yapmakda istemiyosun...
aslı hanım güzelsiniz

Bi ben begeniyorum galiba beyazi. Bence cok havali duruyor beyaz sac.

Dogumdan sonra hala cok guzel kalabilen kadinlar benim moralimi bozuyor, kusura bakmayin .p

Doğallık ve rahatlık her şeyden daha önemli, saçı sürekli boyatmak da yıpratıcı olduğu için bazı kadınlar tercih etmeyebiliyor.

Aslı Enver sonuçta estetik yaptırmaya da ihtiyaç duymuyor ve bu sebeple saç tercihi anlaşılabilir.

Geri