Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
bence hurrem'in ta kendisinde balik burcu etkileri vardi cokca. cok tuhaf geliyor kulaga belki, ama nakshatralara sardim ve orada okudugum bisi aklimda kaldi. baliklardaki yuce olma dusuncesi/inanci/istegi, biricik/tek olma konusu baskin. cok ileri gidebilirler bu inanclari icin. aslanla benzer yonleri var, ama cok daha farkli yansitiyorlar. daha evil.Bunu murat ile konustuk.
Bence aslan ve ya stelyum aslan.
O akrep dedi.
Sence ne?
Tamam da biricik olma istegi farkli,lider olma gereklilik inanci farkli.bence hurrem'in ta kendisinde balik burcu etkileri vardi cokca. cok tuhaf geliyor kulaga belki, ama nakshatralara sardim ve orada okudugum bisi aklimda kaldi. baliklardaki yuce olma dusuncesi/inanci/istegi, biricik/tek olma konusu baskin. cok ileri gidebilirler bu inanclari icin. aslanla benzer yonleri var, ama cok daha farkli yansitiyorlar. daha evil.
bir de kadinin mektuplasmalariyla ilgili video gormustum. ''rezil'' olarak adlandirabilecegimiz tripleri vardi :d cok cok zeki. genel olarak mars-venus-ay-merkur baskindi bence
Tamam da biricik olma istegi farkli,lider olma gereklilik inanci farkli.
Sen Ask yönünden yorumluyorsun anladigim kadari ile.
Evet o konuda balik baskin olabilir.
stratejik zekasi kesinlikle aslan ya da dominant aslan.
Kadin harem ile de savasti ömrünün sonuna kadar.
Annem nesi yakin?bu duygular da birbirine yakin bence. sadece ask olarak bakma buna. ondan zaten mars'in onun haritasinda baskin oldugunu dusunuyorum (koc/akrep yoneticisi)
yakin yakin. sadece isleyisi farkli iste. netice olarak BEN, BEN ve birdaha BEN diye cikisiyorsa, o duygular yakin :dAnnem nesi yakin?
Kadinin beyni binbir parcaya bölünmüs.
Asik balik,sevdiceginden baska bir sey görmez.
Aslan merkur bemce.dd
Uykum geldi..
Nur icinde yatsin sevgili Hürrem..atesten meydana gelen kadin.
Thalassa,sessiz ve büyüleyici bir ses ile yaklasiyorum sana.yakin yakin. sadece isleyisi farkli iste. netice olarak BEN, BEN ve birdaha BEN diye cikisiyorsa, o duygular yakin :d
slaap lekkuuur
whatevaaaa. sana gore oyle, bana gore boyle. uzunca sey yapmaya gerek yok :dThalassa,sessiz ve büyüleyici bir ses ile yaklasiyorum sana.
O duygular yakin deil,biri kilim gibi yoluna serilmek,digeri demokles in kilici gibi tepesinde durur olaylarin.
Neyse...bence aslan burcu.kdjdksbsl
Yukardan bakip,su mallara bak ya diyor mu ki acaba?whatevaaaa. sana gore oyle, bana gore boyle. uzunca sey yapmaya gerek yok :d
+++++++Yukardan bakip,su mallara bak ya diyor mu ki acaba?