Aslan Burcuna Dair Herşey

Konu sahibi son olarak 269 gün önce görüldü
Aslanlar
Güneslenmek istersen

aslanların egolu olduğu söylenir ancak oggy de aslan malumat da aslan ve ikisinin arasında ego anlamında çok fark var.

malumat in ay burcu Yengeç. Ay fazi Balık.
O yüzden Çokzel anlaşıyoruz <3
Oggy nin Ay burcu da Başak di sanırım Ay fazi da Boğa. Ikisinin haritasında da ateş elementi,ego,kibir çok baskın değil.
Oggyi çok hatirlamiyorm gerçi.
Forumda 'tam Aslan' denilecek stelyum sahibi bi Emre vardı.
Eski sahip.

yalnız ekip çalışmasına yatkın olmama durumu bende fazlasıyla mevcut yaa. hızıma ayak uydurulmazsa aşırı sinirleniyorum ve beceriksizliğe hiç tahammülüm yok. bireyselliği tercih ederim her zaman. serde aslanlık var sonuçta...

yalnız ekip çalışmasına yatkın olmama durumu bende fazlasıyla mevcut yaa. hızıma ayak uydurulmazsa aşırı sinirleniyorum ve beceriksizliğe hiç tahammülüm yok. bireyselliği tercih ederim her zaman. serde aslanlık var sonuçta...
Ben takim calismasini seviyorum malumat ama beceriksizlige ben de tahammul edemiyorum :p

aslan burcu bulundugu her yerde kendi imzasini birakir, unutulmamasini saglar ve yaptigi tek bir hareketiyle bile anilir. trend olur.

bknz:

uzgun ve haksizliga ugramis arkadasini teselli eden aslan burcu kisisi:

not: bence hurrem aslan burcu veya aslan burcu dominant degildi, ama bu video lup diye oturmus :d

Ben hürremden başka bir şey göremedim

Geri