Aslan Burcuna Dair Herşey

Konu sahibi son olarak 269 gün önce görüldü
Yükselen burcunuz Aslan ise

Dostlarınız: Güneş (yönetici) Mars( Yogakaraka), Jüpiter,Rahu

Yansız: Venüs

Düşmanlarınız: Satürn,Merkür,Ketu,Ay

Haritanızdaki ya da transit halindeki dost planetler doğası malefik bile olsa işlevsel bir benefik gibi çalışacak ve görünüm yaptığı evlerin kalitesini arttıracaktır. Hele bir de Yogakaraka ise faydacalıgı 2x artacak gezegenin mahadasha (dönemi) ya da antardashasi (dönemin dönemi) rasi ve navamsa konumuna göre çeşitli fırsat ve bolluklarla kutsanacaktir.
Yansızlar aldıkları görünümlere göre enerji sunacaktir.
Düşmanlar ise, doğası benefik bile olsa işlevsel bir malefik gibi çalışacak, mahadashaları,antardashaları rasi ve navamsadaki konum ve konularına göre problemler,engeller çıkarabilecektir.

aslan burcu dominant kisileri saclarindan taniyabilirsiniz. asiri gur, saglikli saclari olur. hatta o kiside ilk dikkatinizi ceken saclari olur. o derece belirgindir. aslan yelesini dusunun.

Bende Aslan Burcuyum.bu özelliklerin hiç biri bende yok..burcumun qa

dün doğal taşlar satan bi dükkandan akik yüzük aldım kendime, aşırı sinir ve ruh hastası olduğum için belki iyi gelir. benim burcumun taşlarından biriymiş. vücutta taşımanın iyi geldiği söyleniyo, valla kapış kapış taş alıyor millet. etkisinden emin değilim ama inanıyorum doğal taşların faydalarının olduğuna.
erkek arkadaşıma da aventurin aldım ikizler burcu o. aventurin de doğal taşlar içinde şans taşı olarak geçiyormuş. gerçi o ben onun hayatına girdiğim an hayattaki şansını dibine kadar kullandı ama olsun:emoji_sunglasses::emoji_sunglasses:jdkjkjds

taş işini ben de seviyorum. bir de bu işe gerçekten gönül verenler, sana ait olanın seni çektiğine inanıyorlar. ben ametist çok severim ve üzerimde olduğunda da çok iyi hissediyorum. burcumun taşını bilmezden evvel de ametist severdim ve bilin bakalım burcumun taşı ne jdjd

Ekli dosyalar

• Screenshot_20220624-114507_Gallery.jpg
    Screenshot_20220624-114507_Gallery.jpg
    801.3 KB · Görüntüleme: 7
bu arada aslan burçlarını da severim. kendini gerçekleştirenleri egoistlikten bağımsız bir özgüvene sahip ve bu çok çekici.

Ya bir kere, yalan soylemeyi beceremiyoruz. Sirf o yuzden bile sevilecek insaniz .p

Patron burcu.
Ekip arkadaşı olmasınlar bence.
Hayatımda bu arkadaşlar kadar hicbir iş yapmadığı halde bütün işler kendisi sayesinde yürüyormuş gibi konusabileni görmedim. Öyle bir anlatıyorlar ki, canla başla emek veren diğer arkadaslari görseniz de sanki hiç yokmuşlar gibi oluyor, o olmasa her şey bitecek onun sayesinde tüm işler yürüyor gibi duruyor. Cümleleriyle oyle bi illüzyon olusturuyorlar.Birazcik bi işin ucundan tutacak olsalar "Üff öldum bittim, her şeyi ben mi yapacağım yeter" naraları gırla.Eleştiri hakkin zaten yok. En doğrusu o. Kendilerini anlatma yetenekleri müthiş.
O yüzden ekip parçası olmaya müsait değiller.
Patronluk için ideal.

Geri