Aslan Burcuna Dair Herşey

Konu sahibi son olarak 268 gün önce görüldü
Aslina bakarsan Meryem Üzerli.

Bunu murat ile konustuk.
Bence aslan ve ya stelyum aslan.
O akrep dedi.
Sence ne?
bence hurrem'in ta kendisinde balik burcu etkileri vardi cokca. cok tuhaf geliyor kulaga belki, ama nakshatralara sardim ve orada okudugum bisi aklimda kaldi. baliklardaki yuce olma dusuncesi/inanci/istegi, biricik/tek olma konusu baskin. cok ileri gidebilirler bu inanclari icin. aslanla benzer yonleri var, ama cok daha farkli yansitiyorlar. daha evil.
bir de kadinin mektuplasmalariyla ilgili video gormustum. ''rezil'' olarak adlandirabilecegimiz tripleri vardi :d cok cok zeki. genel olarak mars-venus-ay-merkur baskindi bence

bence hurrem'in ta kendisinde balik burcu etkileri vardi cokca. cok tuhaf geliyor kulaga belki, ama nakshatralara sardim ve orada okudugum bisi aklimda kaldi. baliklardaki yuce olma dusuncesi/inanci/istegi, biricik/tek olma konusu baskin. cok ileri gidebilirler bu inanclari icin. aslanla benzer yonleri var, ama cok daha farkli yansitiyorlar. daha evil.
bir de kadinin mektuplasmalariyla ilgili video gormustum. ''rezil'' olarak adlandirabilecegimiz tripleri vardi :d cok cok zeki. genel olarak mars-venus-ay-merkur baskindi bence
Tamam da biricik olma istegi farkli,lider olma gereklilik inanci farkli.
Sen Ask yönünden yorumluyorsun anladigim kadari ile.
Evet o konuda balik baskin olabilir.
stratejik zekasi kesinlikle aslan ya da dominant aslan.
Kadin harem ile de savasti ömrünün sonuna kadar.

Tamam da biricik olma istegi farkli,lider olma gereklilik inanci farkli.
Sen Ask yönünden yorumluyorsun anladigim kadari ile.
Evet o konuda balik baskin olabilir.
stratejik zekasi kesinlikle aslan ya da dominant aslan.
Kadin harem ile de savasti ömrünün sonuna kadar.

bu duygular da birbirine yakin bence. sadece ask olarak bakma buna. ondan zaten mars'in onun haritasinda baskin oldugunu dusunuyorum (koc/akrep yoneticisi)

bu duygular da birbirine yakin bence. sadece ask olarak bakma buna. ondan zaten mars'in onun haritasinda baskin oldugunu dusunuyorum (koc/akrep yoneticisi)
Annem nesi yakin?
Kadinin beyni binbir parcaya bölünmüs.
Asik balik,sevdiceginden baska bir sey görmez.
Aslan merkur bemce.dd
Uykum geldi..
Nur icinde yatsin sevgili Hürrem..atesten meydana gelen kadin.

Annem nesi yakin?
Kadinin beyni binbir parcaya bölünmüs.
Asik balik,sevdiceginden baska bir sey görmez.
Aslan merkur bemce.dd
Uykum geldi..
Nur icinde yatsin sevgili Hürrem..atesten meydana gelen kadin.
yakin yakin. sadece isleyisi farkli iste. netice olarak BEN, BEN ve birdaha BEN diye cikisiyorsa, o duygular yakin :d
slaap lekkuuur

yakin yakin. sadece isleyisi farkli iste. netice olarak BEN, BEN ve birdaha BEN diye cikisiyorsa, o duygular yakin :d
slaap lekkuuur
Thalassa,sessiz ve büyüleyici bir ses ile yaklasiyorum sana.
O duygular yakin deil,biri kilim gibi yoluna serilmek,digeri demokles in kilici gibi tepesinde durur olaylarin.
Neyse...bence aslan burcu.kdjdksbsl

Thalassa,sessiz ve büyüleyici bir ses ile yaklasiyorum sana.
O duygular yakin deil,biri kilim gibi yoluna serilmek,digeri demokles in kilici gibi tepesinde durur olaylarin.
Neyse...bence aslan burcu.kdjdksbsl
whatevaaaa. sana gore oyle, bana gore boyle. uzunca sey yapmaya gerek yok :d

Ay burcum aslan. Haritama bakan arkadaşım ben de aslan burcu etkisi de yoğun demişti. Çok alakam yok gibi düşünüyordum aslanla.

Ay abim aslan. Bi' havalarda bi' böyle değişiktir biraz burnu yukarıdadır her şeye hakimdir filan, Allah yengeştoşuma sabır versin, abimle uğraşılmaz.

yok, aslan istemem.

Aslan burcu asla yönetilecek bir insan değildir. İkinci planda kalmak ona göre değildir. Bu aşkta da işte de böyledir. Değişmez. Aksi halde hastalanabilirler.

“HASTA ETMEYİN ADAMI “

HGKJKJHHJNKBNGMKVKKKKKJKBJHHNHB

Geri