Asla yalana tahammül edemeyen 3 burç

Konu sahibi son olarak 1202 gün önce görüldü

Asla yalana tahammül edemeyen 3 burç​

Bazı burçlar yalanı affetmiyor ve ilişkilerin kısa sürede bitmesine neden oluyor. İşte asla yalana tahammül edemeyen 3 burç...​

t25_iliskilerde-asla-yalana-t-134.jpg

Yalan söylemek günlük hayatta ilişkilerin bitmemesinin başlıca sebepleri arasında yer alıyor. Kimlerin en çok yalan söylediği konusunda yorum yapmak zor fakat ilişkilerde asla yalan söylenmemesi gereken burçları tahmin etmek zor değil. İşte asla yalana tahammül edemeyen 3 burç...

AKREP: Sezgileriyle ön plana çıkan Akrep burcuna yalan söylerken iki kere düşünün. Hem anlar hem de söylenen yalanı bir ömür unutmaz

KOÇ: Ne istediğini bilen Koçlar kendine söylenen yalanları bir bir ortaya döker. Rekabetçi ve gözü pek olan bir Koça yalan söylemek ilişkinizi bitirebilir.

ASLAN: Olaylarda kişisel algılanmayı seven Aslan burcunun inadı karşısında yalan söylemek tehlikeli olabilir. Gururu her şeyden önde gelen bir Aslanın güveni sarsılırsa samimiyet için uğraştığınız tüm çaba boşa gidebilir.

KOÇ: Ne istediğini bilen Koçlar kendine söylenen yalanları bir bir ortaya döker. Rekabetçi ve gözü pek olan bir Koça yalan söylemek ilişkinizi bitirebilir.

Okay ?

bana
seksi yalanlar söyleyin

@Sanem hanımcım, ben de aslan burcuyum ama bütün arkadaşlarımın yalanlarını affetmişliğim var. :emoji_hugging: Yalandan nefret ettiğim halde yeni tanıştığım kız bana "sevdiğim adamla ayrıldık çok kötüyüm yüzüğü attım çünkü" dedi. Kızla o kadar buluştuk gezdik. 6 ay sonra öğrendim kız evli üstelik 10 yaşında kızı var. Yüzüğü attım dediği kişi de yedek kocasıdır. Hiç umursamadım bile. Banane onun hayatıdır. Onun yalanı bana zarar vermiyor sonuçta. Ben kendi çıkarıma bakarım dedim. Bence ben aslan değilim o zaman :emoji_see_no_evil:

@Sanem hanımcım, ben de aslan burcuyum ama bütün arkadaşlarımın yalanlarını affetmişliğim var. :emoji_hugging: Yalandan nefret ettiğim halde yeni tanıştığım kız bana "sevdiğim adamla ayrıldık çok kötüyüm yüzüğü attım çünkü" dedi. Kızla o kadar buluştuk gezdik. 6 ay sonra öğrendim kız evli üstelik 10 yaşında kızı var. Yüzüğü attım dediği kişi de yedek kocasıdır. Hiç umursamadım bile. Banane onun hayatıdır. Onun yalanı bana zarar vermiyor sonuçta. Ben kendi çıkarıma bakarım dedim. Bence ben aslan değilim o zaman :emoji_see_no_evil:
Pek anlamam burclardan ama yukselenin belki etkiliyor olabilir

biz bunlar gibi şov peşinde değiliz.
yalanlar karşısında sadece gülüyoruz.

Bu 3 burçtan da arkadaşım vardı ve hepsi yalancıydı. Onlar kendilerine yalan söylenmesin isterlerdi. Demek ki biz yalan söyleriz ama bize yalan söylenmesin modundalardı demek ki. O da güzel hikaye. skljsl

AKREP: Sezgileriyle ön plana çıkan Akrep burcuna yalan söylerken iki kere düşünün. Hem anlar hem de söylenen yalanı bir ömür unutmaz.

Her zamanki gibi çok doğru. Yapılan kötülüğü, yalanı ömür boyu unutmam. Kim olursa olsun siler atarım. Sezgilerim çok kuvvetlidir. Bakınca insanın niyetini Gözünden anlarım.

AKREP: Sezgileriyle ön plana çıkan Akrep burcuna yalan söylerken iki kere düşünün. Hem anlar hem de söylenen yalanı bir ömür unutmaz.

Aynen öyle.:)

Bu 3 burçtan da arkadaşım vardı ve hepsi yalancıydı. Onlar kendilerine yalan söylenmesin isterlerdi. Demek ki biz yalan söyleriz ama bize yalan söylenmesin modundalardı demek ki. O da güzel hikaye. skljsl
Ya canım valla o kadar haklısın ki)))

Yoo koçlar usta yalancıdir sadece güzel inandiriyor serfsizler :pp

jsjsn adamlar çatır çatır yalan söylüyor

En çok yalan söyleyip ama yalancılıkta aşırı acemi olduğu için hemen yakalanan burç da Terazidir. Arkadaş bu kadar mı acemi olunur yalan konusunda diyorum :d

Bu Oğlak burcu burçlar dünyasının 09.00-17.00 çalışan memurları sanırım. Abi sizin hiç mi başat bir yanınız olmaz, bir tane de olsa Onedio listesine girecek bir özelliğiniz olmaz? Nedir bu düzlük, heyecansızlık. İkizler, Koç, Boğa, Yılan ne bileyim zıpır gibi her yerden fırlıyorlar, bizim ki de Düz Adam Sami.....

Dogrudur kendileri disinda herkesin yalan soylemesine tahammul edemezler

Bu Oğlak burcu burçlar dünyasının 09.00-17.00 çalışan memurları sanırım. Abi sizin hiç mi başat bir yanınız olmaz, bir tane de olsa Onedio listesine girecek bir özelliğiniz olmaz? Nedir bu düzlük, heyecansızlık. İkizler, Koç, Boğa, Yılan ne bileyim zıpır gibi her yerden fırlıyorlar, bizim ki de Düz Adam Sami.....
sen oğlak misin glu bey.

Geri