... asla vermem buradan

Konu sahibi son olarak 4783 gün önce görüldü

... asla buradan vermem

• msn adresimi

Kullanılan: 0 0.0%
  • facebook / twitter hesabımı

• bunların bir önemi yok ben ... (belirtiniz)

• Kullanılan toplam oy
    9
... asla vermem buradan (yorum mesaj pm vs vs ... dahil)

ben cep telefonu numaramı asla vermem pm dahil (kimse istemez ya neyse) biri isterse benimle yüz yüze gelmeli ve yüzyüzeyken istemeli :)

ben cep telefonu numaramı asla vermem pm dahil (kimse istemez ya neyse) biri isterse benimle yüz yüze gelmeli ve yüzyüzeyken istemeli :)

burdan biriyle yüzyüze gelebilmen içinde bi iletişim aracına gerek duyulucak sanırım ama :) çelişkide kaldım bak şimdi :D

... asla vermem buradan (yorum mesaj pm vs vs ... dahil)

Asla vermezmisin :) Bu söz parti liderlerinin mitinglerde söylediği yalanlara benzedi biraz sanki kusura bakmayın ama . Gerçekçi olmakta fayda var :)

burdan biriyle yüzyüze gelebilmen içinde bi iletişim aracına gerek duyulucak sanırım ama :) çelişkide kaldım bak şimdi :D

artık cep gelefonlarından facebook/twittere girilebiliyor anlık mesajlar atılabiliyor :) yüzyüze gelmek için ben bu yolu tercih ederdim şahsen :) karşımdaki kişiyi de daha az tedirgin etmiş olurum hem :)

artık cep gelefonlarından facebook/twittere girilebiliyor anlık mesajlar atılabiliyor :) yüzyüze gelmek için ben bu yolu tercih ederdim şahsen :) karşımdaki kişiyi de daha az tedirgin etmiş olurum hem :)

doğru dedin şimdi :) hem ilk etap için msn en uygunu sanırım :hi:

kimlik bilgilerimden bazılarını (belirtiniz)

Asla demicem çünkü sanaldan olupta telefon numaramı verdiğim insanlar oldu hepsinin bir özelliği vardı benim için :) Yinede numaramı vermek pek tercihim değil.

Valla kim ne isterse veririm ben. Elim boldur benim :p

Başlığı okuyunca bi sürü şey düşündüm.

Geri