-
-
-
-
-
Asla tahammül etmeyeceğiniz davranışlar nelerdir?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Konuyu mu karıştırdım yoksa gözlerim mi bulanık görünüyor.Ben bana gelen insanin aramadan gelmesine ayar oluyorum çünkü ruh halime göre ayarlarim herşeyi sohbet edesim yoksa benden bişey alamazsin ve mutsuz dönersin ey misafir...
Yooo doğru be aklimla oynama ani misafirin gelmesi saçma iste ://Konuyu mu karıştırdım yoksa gözlerim mi bulanık görünüyor.
Buraya TDK memuru istiyoruz ama sinirli olan gelmesin.Ahahahaah vallahi konu karışmış cin gibisin lanet gelsin ahaha
ben sinirli miyim serço? bu beyfendi mi kaşınıyor sen konuş...@Melis hanim bir yaptırım uygulanır mi beyfendiye
Ay sakin insanı deli eder az önce kendimden şüphe ettirdi alfabeyi yasaklasak yeridir )ben sinirli miyim serço? bu beyfendi mi kaşınıyor sen konuş...
biz bunu bi düşünelimAy sakin insanı deli eder az önce kendimden şüphe ettirdi alfabeyi yasaklasak yeridir )
Olur )biz bunu bi düşünelim
AynennnnYeri geliyor insan en tahammül etmem dediği insan davranışına tahammül ediyor. Çeşitli sebeplerden. Bazen de tahammülden değil umursamazlıktan yürüyüp geçiyor. Yıllar insana çok şey öğretiyor diyelim.
Aynennnn
Bir an kendini alıntı yaptı sandım skjdl.Yeri geliyor insan en tahammül etmem dediği insan davranışına tahammül ediyor. Çeşitli sebeplerden. Bazen de tahammülden değil umursamazlıktan yürüyüp geçiyor. Yıllar insana çok şey öğretiyor diyelim.