Aşkta Yaş, Cinsiyet, Irk, Din, Engel Yoktur

Konu sahibi son olarak 1276 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ad Council’in “Love Has No Labels” (Aşkta Etiketler Yoktur) adlı etkinliği kamusal alana kurulmuş bir X-ray ekranıyla hepimizin birer iskeletten ibaret olduğunu hatırlatıyor.

İnsanlar ekranın arkasında öpüşürken, dans ederken, hoplayıp zıplarken ekranın önünden yalnızca iskeletler olarak görülüyorlar. Fakat ekranın önüne geçtiklerinde gey ve lezbiyen çiftler; farklı dinlerden, farklı ırklardan arkadaşlar oldukları ortaya çıkıyor.

Mesaj ise çok net: Aşkta yaş, cinsiyet, ırk, din, engel yoktur ve hepimiz temelde birer iskeletiz.

[YOUTUBE]PnDgZuGIhHs[/YOUTUBE]

karikat-rler-a-k.jpg

Hııııım ne büyük felsefe ;)

Bal gibi vardır.. Aşk geçince kimse kafasını dövmesin seçim yaparken biraz yaşam standartlarına, kültürüne, zevkine , beyninin içindekilere bakmak yapmak lazım sonu hüsran bitmesin

aşkın cinsi olmaz ne demek lan.bu homofilik sevgi pıtırcıklıklarınızla çoluğumuzu çocuğumuzu ibneliğe özendiriyorsunuz uyuz oluyorum

Dini dili ırkı hadi yaşı da anladım da cinsiyet engeli olmalı o kadarı bizi aşarrrr aşmalıda.

Aynı dili konuşmamak bir güzellik bence süper anlaşılır. :p

genel anlamda hepsi önemli kendınden yasla bırıyle bırlıkte olamazsın baska ırktan bırıylede olman zor cinsiyete gelınce ibne bırının kıza asık oöması zor tercıh onun ona karısamam

dini aynı olsun.abdestsiz karı istemem ben

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri