-
-
-
-
-
Aşkta Kaçan mı kazanır kovalayan mı?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Teşekkür ederim siz nasılsınızArda bey ne yapiyorsunuz arda beyyy basimiza futbolcu kesilmezsin insallah...
Saka yapiyorum, futbolcu diye bir uye vardi bu tur konular aciyordu ondan dedim. Bugunki seytan avatari muhabbetine sinsi sinsi guldum kusura bakmayin... Verilen aciklama sonrasi anlayisli tavriniz bazilarina ornek olsun .)Teşekkür ederim siz nasılsınız
Yok ben anlamam futboldan falan konu açmayı çok sewiyorum yorumları takip etmek güzel zaman zaman ben yapmışım gibi tepkiler bile alsam da görmezden gelerek konu açmaya devam ediyorum yavaş yavaş alısın böyle kafa karıştırıcı sorulara (:
Kasti birşey olmuş olsaydı bu kadar sakin kalamazdım ama birşey denenecekse ve bi kişi gerekiyorsa deneyebilirler özel mesajla bilgilendirseler daha güzel olabilirdi ama sağlık olsun. Anlamadan direk sinirlendigim için bile kendime kızdım aslında sakin kalabilirdim ki şu sözü çok kullanırım ''Öfke gelir göz kararır öfke gider yüz kızarır'' bu yüzden sakinlik iyidir.Saka yapiyorum, futbolcu diye bir uye vardi bu tur konular aciyordu ondan dedim. Bugunki seytan avatari muhabbetine sinsi sinsi guldum kusura bakmayin... Verilen aciklama sonrasi anlayisli tavriniz bazilarina ornek olsun .)