Aşkta kaçan mı kazanır kovalayan mı?

Konu sahibi son olarak 9 gün önce görüldü
Aşkta Kaçan mı kazanır kovalayan mı?

Kaçanı kapıyorlar artık. Kapanın da elinde kalıyormuş.

Üfff...

Arda bey ne yapiyorsunuz arda beyyy basimiza futbolcu kesilmezsin insallah...

Arda bey ne yapiyorsunuz arda beyyy basimiza futbolcu kesilmezsin insallah...
Teşekkür ederim siz nasılsınız :)

Yok ben anlamam futboldan falan konu açmayı çok sewiyorum yorumları takip etmek güzel zaman zaman ben yapmışım gibi tepkiler bile alsam da görmezden gelerek konu açmaya devam ediyorum yavaş yavaş alısın böyle kafa karıştırıcı sorulara (:

Teşekkür ederim siz nasılsınız :)

Yok ben anlamam futboldan falan konu açmayı çok sewiyorum yorumları takip etmek güzel zaman zaman ben yapmışım gibi tepkiler bile alsam da görmezden gelerek konu açmaya devam ediyorum yavaş yavaş alısın böyle kafa karıştırıcı sorulara (:
Saka yapiyorum, futbolcu diye bir uye vardi bu tur konular aciyordu ondan dedim. Bugunki seytan avatari muhabbetine sinsi sinsi guldum kusura bakmayin... Verilen aciklama sonrasi anlayisli tavriniz bazilarina ornek olsun .)

Saka yapiyorum, futbolcu diye bir uye vardi bu tur konular aciyordu ondan dedim. Bugunki seytan avatari muhabbetine sinsi sinsi guldum kusura bakmayin... Verilen aciklama sonrasi anlayisli tavriniz bazilarina ornek olsun .)
Kasti birşey olmuş olsaydı bu kadar sakin kalamazdım ama birşey denenecekse ve bi kişi gerekiyorsa deneyebilirler özel mesajla bilgilendirseler daha güzel olabilirdi ama sağlık olsun. Anlamadan direk sinirlendigim için bile kendime kızdım aslında sakin kalabilirdim ki şu sözü çok kullanırım ''Öfke gelir göz kararır öfke gider yüz kızarır'' bu yüzden sakinlik iyidir.
Swatı birebir tanımasam da uzaktan uzaga tanırım adaletli birisi oldugunu bilirim ki daha önce adaletli davrandıgını birebir görmüş biriyim
Keske diyorum örnek alınacak kadar güzel bir insan olabilsem :)

• Beğen
Tepkiler: W
İnanin umrumda bile degil. Bu bi yaris degil bi taraf kazansin.
Ya ikisi de kaybeder ya ikisi de kazanır

liseli ergenler gibi kacan kovalanır mevzusunu gerçekten bu yaşta sürdürmeye devammı edicez şekerim ?

Hâlâ yorucu toksik ilişkilerden zevk alan var mı ya. Kimse için extra bir şey yapmam, olursa olur olmazsa oralet içerim.
Kaçıp kovalamaca işleri çocuklukta kaldı. Kimse kazanamaz.

Biri kaçıyor diğeri de kovalıyorsa zaten ortada sorun var demektir ve uyum kurulamamış, tereddütler yaşanıyordur yoksa iki tarafın da yoğun olduğu bir aşk yaşansa kimse kaçma-kovalama ihtiyacı hissetmezdi.

Aşkta giden kazanir yazılı olmayan bir kuraldır

Liseli ergen miyiz kaçalım, kovalayalım falan…

Kaçmaya çalışırken başkasına tav olan.

Geri