Aşkta Kaçan Kovalanır mı??

Konu sahibi son olarak 2749 gün önce görüldü
Zor olduğu için başta ilgi çeker, kovalanır. Ama fazla naz aşık usandırır..

Evet, kaçan kovalanır. Ne kadar çok sever ve üstüne düşerseniz ilk vazgeçeceği siz olursunuz.

Kovalıyorlar. Benim ise kovalamaktan anladığım şudur;
organize-uyusturucu-sebekesine-jandarma-baski-3055623_o.jpg

Eskiden ben de kovalardım :T:

Ergenlik döneminde olan durumlar.

Şuan ben, benden kaçan birisini kovalayacak güce enerjiye sahip değilim... Ne kaçması aksine bana olan aşkını hissettirdiği oranda ben de O'nun olurum.

yok ya kovalanir 2-3 gun sonra adam bikar pesini birakir zaten o yuzden ashk denilen sey yoktur diyorum ya. cabucak yoruluyorlar pesini cabucak birakiyorlar. eskiden evet ashkta kacan kovalanirdi simdi her yer
kiz-erkek kayniyo."Yuruyenler varken kacanlarin pesinden gitmek niye?"- diyorlar.

Seviyorsan kolay pes etmezssin, kovalarsın. O da bunları görür ve sevgine inanır. Ki benim öyle oldu. Yani yürümek, yorgunluk, ondan karşılık bekleme yorumları fasa fiso bence.

bizim bi arkadaş var. gayrimeşru kovalar. yalnız tek zaafı var, sık çapkınlığa çıkar. olum neden bu eksiye düşüyosun derdik, hani aşık olursun filan eyvallah ama niye hergün başkası? hergün dediğim temsili tabi ama haftada 2 ayrı kız mutlaktır. şimdi dostlar, bu çocuk öyle bardan veya bilmem nerelerden kız arkadaş edinip, işin içine para katan bi arkadaş değil. gayet yakışıklı, maddiyatta güçlü, işini bilen ve çevresi geniş bir tip. ama adamın her şeyi gayrimeşru. kızı var, o bile gayrimeşru. neyse efendim buna sorardık işte, niye aşık olmuyorsun filan. e ısmarlama değil tabi ama illaki birinde dikiş tutardı yani. yok yani çocuk illa daldan dala. e nereye kadar diyorum? abi bunun tadını bi alsan bırakamazsın diyor. sen öf pöf yaptıkça bunlar üzerine üzerine geliyolar diyor. e onlar da haklı diyor bir yandan, hızlı kovalıyorlar şdlkfgjdfg

aşktan kaçan adamı hızlı kovalıyorlarmış beyler. balta saplarına duyurulur. ben arkadaşın yalancısıyım. bilemiyorum.

kaçmıyom ama kovalıyolar. güzellik başa dert canımm

Bir yere kadar öyle oluyor. Hep kaçarsa ama ortada aşk kalmaz. :)

Arıdan kaçarsan kovalar ama aşktan kaçarsan #bilemiyorumaltan :aeg:

Niye kaçıo anlamadımki?

ne kaçarım ne kovalarım
üşengecim ben

Geri