Aşkta güven mi, macera mı?

Konu sahibi son olarak 185 gün önce görüldü

Aşkta güven mi, macera mı?

• Güven.

Kullanılan: 14 82.4%
  • Macera.

Kullanılan: 3 17.6%
  • Hiç biri.

Kullanılan: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    17
güvenemediği biriyle macera yüzünden günümüz gençleri aşk temalı konular açmıormu zaten ? neyin macerası , yanlışlıkla mail adresine gelen bir devlet bilgisi yüzünden sevgilinle el ele polisten kaçmakmı ?
çok gizli bir hazineyi bulmak için mısırda tutankhamun nun mezarına girmekmi ?

güven :)
maceralık yaşı geçtik artık :)

Maceradan kastınız sizin günlük konuşma ritüelleri, buluşmalar, kavgalar bence. Macera deyince ben dünyayı gezeceğim bir adam hayal ediyorum mesela, mesela ayyaşlık edip birbirimize yolun ortasında dudaklarla zarar verebilmeyi düşünüyorum. Okuduğumuz kitabın karakterini biz yapıyoruz falan.

Bunları yaşadığım adama güven duymama gerek kalır mıydı? Aşkta güven aramak ahmakça ya. Aşk serkeş, aşk bohem ama aşk güven değil.

Güven. İçinde kaybolduğum kalabalıklara aldırmıyorum.

Huzurun var olması için güven olmalıdır. Birincil temel ihtiyaçtır.

Phoibos Abi sen ne güzel cümleler kuruyorsun ya. Konuya girip yazacağım şeyi unutturdun bana

Maceradan kastınız sizin günlük konuşma ritüelleri, buluşmalar, kavgalar bence. Macera deyince ben dünyayı gezeceğim bir adam hayal ediyorum mesela, mesela ayyaşlık edip birbirimize yolun ortasında dudaklarla zarar verebilmeyi düşünüyorum. Okuduğumuz kitabın karakterini biz yapıyoruz falan.

Bunları yaşadığım adama güven duymama gerek kalır mıydı? Aşkta güven aramak ahmakça ya. Aşk serkeş, aşk bohem ama aşk güven değil.

Ben de böyle düşünüyor ve size katılıyorum.

Macera çok güzel arkadaşlar, alın sevgilinizi kampa çıkın

ataerkil bir toplumda , aşkta macera arayan insanlarımızın macera anlayışını hala merak ediyorum gerçekten ? "notebook "isimli filmdeki gibi bir aşk anlayışına sahiplerde sanki.
herkes macera istiyor ama anlayış ve hoşgörüye geldimi iş çoğu bayan "aliye rona" rolü kesio sonrada romantizm istiyorlar, ancak kareografileri hep belli , başıma gelen bir olay bu konuda beni baya bi tecrübe sahibi yaptı.
anlattıkların harika şeyler gerçektende , keşke insanlar birbirlerini olduğu gibi sevebilsede , kendi isteklerine göre şekillendirmeye çalışmasa , beraber şekillenseler...

tutku olsun

kuru kuru gitmez

Aşkta macera yaşamak nedir bilmiyorum ama güven olması lazım. :)

Macera doyacak kadar deneyimler oldu. Yetti..

Huzur , sakinlik ve duzen versin bana.

Geri