​Aşkta gurur olur mu?

Konu sahibi son olarak 3652 gün önce görüldü

Aşkta gurur olur mu?

• Kullanılan toplam oy
    9
karsi taraf icin kolayca somurulebilecek bir tur ask onermesi.

kafasina sicilmis kisi, 'iliskideki onurunu' korumakta ve fekat partneri bunu 'askta gurur' olmakla itham edip, kisiyi kendisini yeterince sevmemesi iddiasiyla elestirmektedir. bu durumda yapilacak en iyi sey, simarik asigi uyuzluguyla basbasa birakip, 'hayat devam ediyor' temasiyla lokasyondan alabildigine uzaklasmaktir.

Olmamali. Yani olmasin bence ama neden oluyor ki ya uff :(

aşkta herşey mübahtır olmaz mı hiç aaaa sende cnm !

Askta gurur olmaz dıyıp , herseyı sıneyede cekemem kusura bakmasın prensesler :D
olur canım askta gurur da olur , onurda olur ,

Olsun.
Olmalı da.
İlişki bittiğinde dönüp bakmasın.
Tutkal gibi yapışmasın mesela, dimi?

Eskiden yani çok çok ergen dönemlerimde aşkta gururun olmayacağına inanıyordum. İnsan sevdiğini gururdan kırmaz , kaybetmez falan flan işte , sonra meğer o öyle olmuyormuş. Karşı taraf sizi sürekli kırınca daha doğrusu artık kırılacak yer kalmayınca insanlığınız da , kalbiniz de bir de üstüne sizi sürekli hor görünce aşkta gurur yapılıyor-muş.
Sözüm O'na ; aşkta gurur olur. Onurlu bir davranıştır kırılmanın karşılığında sergilediğiniz tutum.

Askta ego olmsmali gurur her yerde olmali.

Zenci partisini naciz vucudum kaldiramaz gururum cignenir.

yegenim, askta gurur olsun diyenler, esasında gururdan degil onurdan bahsettiklerini bilsinler evvela.

gurur kibirdir, onur ise kisiliktir.

gurur sadece aşkta degil, insan hayatının hicbir aninda olmamali. buyutmeyin, ask dedigin tali bir mesele, koca hayatin en basit detaylarindan biri.

olmasi gereken sey onurdur, gurur degil. hayata dair her zaman onur sahibi olacaksiniz. onur, sizin insanliginizin, ailenizin, soyadinizin bekcisidir. gurur ise bunlari yerle yeksan edecek bir dusmandir.

umumiyetin yanlis kullandigi bu gibi kelimeleri her zaman merak edin, arayıp öğrenin. hadi.

diline hakim ol

gururun sende kalsın

Yıkıcı olmaktansa yapıcı olmalı insan. Bu aşk olsun ya da daha farklı durumlar olsun.

Ölümün olduğu bir yer de gurur bencilliktir.

Her zaman bu konuda Can abiyi referans aldım. En incindiğim zamanda da, en incittiğim zamanda da.

Ne diyordu kendisi;

Ve gurur, kaybedenlerin, acizlerin maskesiymiş
Sevgi dolu yüreklerde gurur olmazmış
Yüreğimde sevgi bulduğumda anladım.

Geri