aşko kuşko kız forum üyeleri

• Kullanıcı Oggy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
🕒 Konu sahibi 16 saat önce aktifti
nik vermekte aşırı zorlandığım sözlük konusu...... var mı böyle üye/üyeler..... stockholm sendromu desen, adam yaralamadan 6 ay mapus yatmış..... hilal desen zaten mafya...... belki abaris olabilir bak..... tavuk kafası şeklindeki kahvaltı tabakları ve 2 kilo rulolat ile süslediği pastası hala aklımda..... :emoji_princess:

Say say bitmes :emoji_poop:

Abariscigimin kahvalti fotilerinede feyk diolardi:/

O deilde abaris nerelerde harbi 2 yildir gorukmuyor

Size yaranılmaz cidden, gerçi yaranmak isteyen yok zaten de neyse..

benim asko kusko olmadigim uzaktan da belli oluyor mudur acep :(

Askolarim kuskolarim.

Emare sabahın 7sinde ne yaşamış olabilir acaba ki konuyu bulup derinlerden cikarip hortlatmış. Bana epik geliyor böyle üyeler...

Sen maalesef aşko-kuşko değilsin. Mağazada istediği ürünün stoku bitince ağlayan kişi değilsin yani. Daha çok kendi ayakları üzerinde duran ve başkalarından yardım istemekten çekinen birisin. Kendi başarılarını ve bu başarılara ulaşırken ki göstermiş olduğun çabayı izlemek sana gurur veriyor. Oturup bir şeylerin ayağına gelmesini beklemek yerine, harekete geçiyor ve istediğin şeyleri kendin alıyorsun. Enerjin çok çabuk yükselip, çok çabuk düşebiliyor. Bu genellikle karşındaki insanın enerjisine bağlı olarak değişiyor. Her konu hakkında bir fikrin olmasını seviyor ve her sohbete dahil oluyorsun. Arkadaş çevren, konuşmalarında fikirlerine önem veriyor ve seni dinliyorlar. Başları derde girince devreye sen girip onları kurtarman oldukça mümkün. Aşko-kuşko biri değilsin. Zaten etrafımızda mantıklı kararlar verebilen kişilere de ihtiyacımız vardı.

aşko kuşko testi
beni beğenmedi….

Kuskolarim askolarim.

Geri