Aşkın VE Sevginin P*C Hali

Konu sahibi son olarak 3118 gün önce görüldü
Oturup düşündüm. Gerçek dostluğu, gerçek aşkı ve sevgiyi. Sonra insanlara baktım, insanları izledim,hayatlarını dinledim.
Gerçekten menfaatsiz seven bir insan var mıdır? Diye sordum kendime. 'Vardır' dedim. Neden olmasın ki..
Sonra tek tek bütün yaşanılan acılara baktım, kontrol edip gerçekleri anladım

Gerçek aşk nedir?

Gerçek aşk, sevdiğine inanmaktır. Onu kimseye ezdirmemek, onu kollamaktır. Son zamanlarda etrafımda olan olaylar ilgimi çok çekti mesela.
Seviyorum demekle keşke sevilse insan. Sırf en yakın arkadaşı ile konuştu diye arasında bir şeyler olabileceğini düşünen ve seviyorum diye gezinen insan, yargısız infaz verip, cezasını kesti. Halbu ki ona sorsayı , o gerçekleri anlatacaktı. Ona sormak yerine , şizofrenik bir şekilde kendi yazdı, kendi çizdi, kendi oynadı. Ve sonuç, paramparça bir kalp bırakıp gitmek oldu. Peki Hoşça kal. Ama Hoşça kalmadan önce artık bir başkasına " seni seviyorum " derken çok fazla düşünmelisin. Tabii düşünecek bir beyin olmadığına kanaat getire bilirim. Çünkü beyin olsaydı yapmazdı.

Yani demek istediğim şu ki, sevgiyi bunkadar batırmayın, kirletmeyin. Her insanın dostu olur kız erkek fark etmez. Eğer sen güvenmiyor isen, neden bu ilişkiye başlarsın ki..

Şayet bu benim başıma gelse o kişiye söyleyeceğim tek şey ' s*k*t*r olup git' sözü ve asla üzülmezdim. Çünkü ben bu hayatta değmeyecek kişilere üzülmemeyi öğrendim.
Kim ne derse desin , Allah beni, ben beni bildikten sonra kimse beni ilgilendirmez.
Üşenirim üzülmeye..

Hayat öyle bir döngüdür ki, yaşadıklarınızdan pişman olmayın. Yaşadıklarınızdan ders alın ama keşke demeyin.
Çünkü anlattığım konuda ki kişi ve kişiler, mağdur olan kişi artık nasıl bir sevgili bulacağını biliyor. Yada şöyle diyelim, nasıl birini hayatına sokacağını öğrendi
En azından çocuk beyinli, büyümemiş birini sevmeyecekti. Çünkü canı yandı, çünkü ruhu zarar gördü.
İnsan önce inanmayı bilecek, sonra güvenmeyi. Sonra adam olmayı.
Bir söz var.
Herkes erkek doğar ama herkes ADAM olamaz.
Sen dinlemeyi bilmeden hemen ipini çekip, idam ediyor isen, kim bilir kaç paraya satarsın şerefini?

Zordur baylar, bayanlar. Dost dediğin kişilerin, sana inanmayıp başkasına inanması,
Aşkım, hayatım dediğin, gelecek için planlar yaptığın kişinin, seni dinlemden,idam etmesi zordur.

Ve son birşey diyorum ki,
Hak etmeyenler için üzülmek, sadece sizin kendinize yaptığınız işkenceden başka bir şey değil.

Değmeyen birine üzülmeyin!

Fulya Sinem Eraslan/ Ask-! Azam

Yüreğine sağlık meleğim,çok güzel kaleme getirmişsin yine ,herşey olduğu gibi :)

Herkes erkek doğar ama herkes ADAM olamaz.

çok doğru..

yüreğine sağlık fulya..

Teşekkür ederim arkadaşlar.
Okuyan gözlerinize sağlık.

Geri