Abim, nefesim, yüregim.
Bugun senin dogum gunun, gomulusunun 18. Gunu. Sensizligimin 20. Gunu. Yuregimdeki aci sekillense gene de anlatilmaz. Tarifi imkansiz.. Nasil yazilir nasil anlatilir bilmiyorum oysaki. 26 yasinda hayatina bircok seyi sigdirip veda ettin bize. Herkesin de dedigi gibi "Ayar etmeyin beni derdin, ayar ettin gittin" Nasil alisir nasil yasanir bilmiyorum. Bildigim tek sey Kumsala cok iyi bakacagim abim. Senin emanetine gözüm gibi bakicam. Korkma kizmicam da ona. Cunku kizsam da kavga edebilcegim bir abim yok artik. Uzulme abi senin yoklugunda Kumsala babalik yapicak cinar gibi baban, kayinbaban, kardesin var ya senin. Ben senin kardesinim. Gucluyum ya birkere. Yegenim icin annem icin yengem icin babam icin ablam icin herkes icin gucluyum ben. Senin kardesinim cunku. Ama bazen insan uzuluyo abi gorunce abi kardesleri gorunce baba kizlari uzuluyo abi. Seni dusunuyorum bana emanet ettigin 3 yasindaki masumu dusunuyorum. Ama sen gene de uzulme abi. Mutlu ol, huzurlu ol. Nur icinde yat benim koskaca cinarim. Seni cok seviyorum, iyiki dogdun. Iyiki iyiki benim abimsin!
GT-I9301Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi