aşkın bitişi

Konu sahibi son olarak 3536 gün önce görüldü
Bir aşkın bitişi trajikomiktir. Terkeden gülünçtür ama kalan acısından gülemez..

"Ayrı dünyaların insanlarıyız."
Kaç tane dünya var, senin nasıl bir hayal gücün var caniçim? Hani desen ayrı ilçelerin insanlarıyız, daha mantıklı yani.

"Kendine iyi bak."
Sen bakamayınca yükü bana atıyosun dimi, çakaaal. Sanki çok umrunda.. Bari giderken adam ol bebeyim.

"Beni unutma."
Beddua ediyor sanki ibne. He unutamıyım da geri döncek kapın olsun dimi. Sen gez o kızla bu kızla sonra Jesi seni seviyorum aslında ben diye vikvikle hemen atlayım ben de diiiimi. Yemezleeeeer... Çok kurnaz bu sevgililer ya.

"Seni hep sevicem."
Külliyen yalan dostlar. Hiç sevmemiş bu arkadaş sizi. Sevgi tanımı farklı bu öküzün. Uzaya salın bunu. Hayır gelmez bundan.

"Sonumuz yok ayrılalım."
Sonumuz yoksa niye ayrılalım derim ben bu kendiyle çelişen sevgiliceğizime..

"Sorun sende değil bende."
Ahh bebeyim en sevdiğim tür. Ayrılırken kendini aşağılar yerin dibine sokar ama arkasını dönüp kıs kıs gülmesini de bilir. Bunları alıcaksın tek tek şişten geçiriceksin. Ne de güzel olur..

"Soğudum senden."
2 gün önce aşkımmm buluşalım derken çok sıcaktın sevgilim hayırdır balkanlardan gelen -merve- soğuk hava mı vurdu seni mevsim normallerinde değil bu halin..

"Hoşçakal."
Burda sevgiliceğizimiz kendini hatırlatıyor bir kez daha; hoş çakal.

Ve bir aşk daha kötü sonla biterken perde kapanır. Seyirciler alkışlamak yerine kaçarlar. Daha sonra ise kalan taraf söverek toplar seyircilerin döktüğü anıları. Tek tek bakar hepsine. Her birine ayrı gözyaşları akıtır. Ve yeni bir sahne için çıkar cihangir sokaklarına..

Geri