Aşkım Kapışmak - Küçük Mutluluklar Kitabı 2012

Konu sahibi son olarak 2617 gün önce görüldü
Aşkım Kapışmak - Küçük Mutluluklar Kitabı 2012

index.php

Üretici İnkılap Kitabevi
Barkod 9789751032232
Türü Kişisel Gelişim
Dili Türkçe
Yayın Tarihi 03/05/2012
Sayfa sayısı 184 Sayfa
Basım Yeri : İstanbul
Basım Tarihi : 2012-5
Basım : 1.
Sayfa Sayısı : 184
Dili : Türkçe
Kapak : Karton Kapak
Ebat : 135 x 195
Barkod : 9789751032232

Kitap detayı :

Mutluluk aslında bugün. Mutluluk hâlâ çocuklar gibi hayallerimin olması. Mutluluk gözlerimi kapattığımda çocukluğuma dönebilmem. Mutluluk içimdeki ben

- Esin Övet Gazeteci/Yazar-Habertürk

Mutluluk benim için bir zaman dilimidir. Ve o zaman kızımın içten kahkahasıdır

- Sibel Kahraman - Milliyet Gazetesi Eğitim Editörü

Her yeni güne eşimin ve kızımın yanında uyanmak onların güzel gözlerindeki sevgiyi görmek ve her şeyden önemlisi sağlıkla alınan her nefes benim için mutluluktur

- Aydın Yılmaz - GS'lı Futbolcu

Mutluluk; tarifini yazmaya çalıştığında tüm güzel hatıralarla sarıp sarmalanmaktır Sonra an'a dönüp derin bir nefes aldığında iyi ki demektir

- Betül Demir - Sanatçı

Bana göre mutluluk oğlumun beklemediğim bir anda sebepsiz boynuma sarılması kalabalık aile kahvaltılarımız ve çikolatalarımmm.

- Özlem Yıldız - Sunucu

Eğer tecrübem ve kişisel çabam ile insanlara yardım edebiliyorsam gelişimlerine katkıda bulunabiliyorsam insanlar böylelikle daha iyi mutlu ve başarılı oluyorlarsa bu benim için Mutluluktur

Küçük Mutluluklar Kitabı

e46ea4ae-1b70-4314-b985-c5508d9fbc5e-1.jpg

Mutluluk aslında bugün. Mutluluk hâlâ çocuklar gibi hayallerimin olması. Mutluluk gözlerimi kapattığımda çocukluğuma dönebilmem. Mutluluk içimdeki ben..
Esin Övet -Gazeteci/Yazar-Habertürk

Mutluluk benim için bir zaman dilimidir. Ve o zaman kızımın içten kahkahasıdır.
Sibel Kahraman -Milliyet Gazetesi Eğitim Editörü

Her yeni güne eşimin ve kızımın yanında uyanmak, onların güzel gözlerindeki sevgiyi görmek ve her şeyden önemlisi sağlıkla alınan her nefes benim için mutluluktur...
Aydın Yılmaz -GSlı Futbolcu

Mutluluk; tarifini yazmaya çalıştığında, tüm güzel hatıralarla sarıp sarmalanmaktır... Sonra ana dönüp derin bir nefes aldığında iyi ki demektir.
Betül Demir -Sanatçı

Bana göre mutluluk oğlumun beklemediğim bir anda sebepsiz boynuma sarılması, kalabalık aile kahvaltılarımız ve çikolatalarımmm...
Özlem Yıldız -Sunucu

Eğer tecrübem ve kişisel çabam ile insanlara yardım edebiliyorsam, gelişimlerine katkıda bulunabiliyorsam, insanlar böylelikle daha iyi, mutlu ve başarılı oluyorlarsa, bu benim için Mutluluktur...

Sayfa Sayısı: 184

Baskı Yılı: 2012

Dili: Türkçe
Yayınevi: İnkılap Kitapevi

Geri