aşkım,hayatım,seni seviyorum demeyen sevgili

Z
  • Kullanıcı Z3yn3P
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
*Taş fırın bir sevgili ise bu sözler ona göre değildir ve terstir.
*Sevildiğini duymak ister herkes madem seviyorsun söyle gitsin :p

* sık söylenince anlamını kaybettiği için dozunda söylenmesi önemlidir

Dozunda kullanan sevgilidir.
Bazen oyle bir anda,oyle bir sey der ki erir gidersiniz.

Papağan gibi tekrarlayıp durmasın mümkünse iyk :s

Çok söylemek sevginin göstergesi değil de yapmacıklıktır.
Seven insan öyle bir anı bekler ki, öyle bir anda söyler ki; kadına kendini çok özel olduğunu söyletir :)

Çok banel yahu sürekli dillendirmek :T:

Bu konunun açılmasında bile gizli cevap.kızım sana söylüyorum gelinim sen anla mantığı.çok kullanılırsa anlamı bozulur ama sen yinede söyle ihmal etme mantığı...

ne hissediyorsa o da şöyle düşündümde cıks cıks olmaz böyle şey sanki rüyamı.

Benim dilimden anlayan birisi, bu kelimeleri zaten kullanmaz, 'seni seviyorum' haric.

Desin ya. Sevgisini kelimelerle de ifade edebilsin, uygulamalı da gösterebilsin.
Sevildiğimi her an hissetmek isterim ben :p

Bu kadar güzel birsey olabilir mi ?
Demesin evet yasatsın. Sözler nedir ki ?

eskiden hiç söylenmezmiş belkide gerek duyulmazmış ya da böyle bir beklenti olmadığı aslında bunu söylemesine gerek duymadığı için söylenmezmiş.belkide sevdiği kişiden utanabilecek kadar sevdiği için söylenmezmiş.

ama dünya kirlendi beyler hanımlar , aslında ilişkide otoriteyi sağlamaya çalışan ve arkadaşlarına "olum höt dedimi ödü kopar onun benden lan " dediği bir çağdayız ,

laçkalaştırmayın anlamını yitirmesine izin vermeyin elbet ama , bi şekilde aks edin çünkü aldatmaların çoğunda maalesef sevgilisi/eşin den ilgi görmeyen bayan/erkeklerin 2 leme düşmesinede neden oluyor

ayrıca bir bayana seni seviyorum yada aşkım demenin aşşalayıcı bir durum oldunu düşünen erkeklerde var , yoksa ipleri kaptırırmış yada kızın bi yerleri kalkarmış ve bunu dillendirmekde arkadaş ortamında fors u arttırırmış , tabi kızda o esnada "acaba bnm utangaç sevgilim ne yapıyor" diye hülyalara dalarmış

sesini değiştirip
napuyomuş bibiş gibi tam yazamadım ama onlar bence daha garip
yoksa herkes çok aşık çok seviyor onun için ölür bıdı bıdı bıdı bunlar alışkanlık mı diyeyim başkalarına gösterme çabası mı diyeyim salak mı diyeyim ne diyeyim bilemedim

Geri