Aşkım Benim

Konu sahibi son olarak 639 gün önce görüldü
Antidepresan benden lahana bebek gibi bahsetmeyi kes lan :haha::haha:
Arkadaşlar kıvırcık uzun saçlıyım yanaklarım abartıldığı gibi değil :D:D

Bu kediciğin bana attığın fotoğrafı daha iyiydi ya onu koysaydın bari Başak :D

Gerçeği söyleyince kovuluyoruz ya lan asdfasfsa

Nixie bak şimdi sen numaranı değiştirip beni adam yerine koymazsan sonra numaranı bana versen sadaka verir gibi çağrı atmamam sana anormal bi gelişmemi olıur :D:D bak sana vercem hemen normal yazışıp konuşucaz ama fulya bir danazor :D:D

yukarıyı oku :D

Oha çok pis laf soktu. Aççıklamam var ama benim kimse beni anlamıyor ki :/ Numara değiştirdikten sonra numaralarım silindi. Hakket diyom lan. Yoksa niye seni görüp tekrar yeni numaramı vereyim manyak :/

Oha çok pis laf soktu. Aççıklamam var ama benim kimse beni anlamıyor ki :/ Numara değiştirdikten sonra numaralarım silindi. Hakket diyom lan. Yoksa niye seni görüp tekrar yeni numaramı vereyim manyak :/

ha işte o numarayı kaydettiysem gel yüzüme tükür :D

Değil mi :@ bizde o yüzden sildik numaranı baktık ortadan kayboldu diye demek ki olay başkaymış :T:

Heavenly Antidepresan ikiniz tlfnlaşın o zaman ben bozuğum kızım sana hiç zorlama haksızsın benim numaram unutulacak bir numara diil yeme hiç beni :@

Geri