Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Nixie Bu kızın saçlarına hayranım :şirine: Kıvırcık bir şey, tatlımı tatlı böyle yanakları sıkılası. Cennetten düşmüş. asdasfasdf
Saçların hala öyle mi lan![]()
oha harbi mi![]()
Oo kıvırcık saç ve sıkılası yanaklar. Ben sevdim bu kızı aradan çıkar mısın tatlım?![]()
of fulya of beni aklımla sınadın yetmedi dimi :haha: duruyorlar saçlarım hala aynı![]()
Sonra Fulya'nın neden ağzı bozuk :T:
ben verdim cahrı bile atmadı adi karı
Nixie bak şimdi sen numaranı değiştirip beni adam yerine koymazsan sonra numaranı bana versen sadaka verir gibi çağrı atmamam sana anormal bi gelişmemi olıurYapma ya :dyg: Yaz hemen şklşikkşşş
ben verdim cahrı bile atmadı adi karı
Whatsappdan yazıyoz ama ulaşamıyoz:T:
Nixie bak şimdi sen numaranı değiştirip beni adam yerine koymazsan sonra numaranı bana versen sadaka verir gibi çağrı atmamam sana anormal bi gelişmemi olıurbak sana vercem hemen normal yazışıp konuşucaz ama fulya bir danazor
![]()
yukarıyı oku![]()
Oha çok pis laf soktu. Aççıklamam var ama benim kimse beni anlamıyor ki :/ Numara değiştirdikten sonra numaralarım silindi. Hakket diyom lan. Yoksa niye seni görüp tekrar yeni numaramı vereyim manyak :/
Oha çok pis laf soktu. Aççıklamam var ama benim kimse beni anlamıyor ki :/ Numara değiştirdikten sonra numaralarım silindi. Hakket diyom lan. Yoksa niye seni görüp tekrar yeni numaramı vereyim manyak :/
ha işte o numarayı kaydettiysem gel yüzüme tükür![]()
Değil mi :@ bizde o yüzden sildik numaranı baktık ortadan kayboldu diye demek ki olay başkaymış :T: