Aşkı en fazla 7 Km içinde arayın..

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Kayseri'ye gelelim mi? 7 km çevreye bakarız beraber. Önce sen birine "selam" verirsin sonra ben aynı kişiye "merhaba" derim.

En uzak mesafenin km lerde aranmayacağı ve iki kafa arasındaki mesafe olduğuna inananlardanım. Birlikte olup aynı yastığa baş koyan ve birbirine yabancılaşan onca evli insan varken.

Evet zor. Gitmek gelmek yorucu belki ama bakış açısını özlemenin de sevginin parçası olduğuna inandırırlarsa kavuşulan anın her saniyesinin değeri büyük olacaktır.

Bu zorlu sürecin sonunda bir arada yaşanacak düzeni kurduklarındaysa verilen muazzam emeğin karşılığı ilişkilerinin değerinin hep bilincinde olacakları.

Su akar yolunu bulur. Sevgi ve bağlılığın sonu zaten bir arada olacakları yolu yapacaktır onlara bence.

Sadece birbirlerine inansınlar gerisi gelir.

Tam vakıf olamadım duruma. bulundugumuz konuma yakınlık olarak mı 7 km yoksa merkez biz kabul edip 3,5 km daire içerisinde mi ? aydınlatılmalı.

Tam vakıf olamadım duruma. bulundugumuz konuma yakınlık olarak mı 7 km yoksa merkez biz kabul edip 3,5 km daire içerisinde mi ? aydınlatılmalı.
Bence çok aydınlık;

2(x/10)+3=max. sevgili uzaklığı

not: x’i santimetre cinsinden alıyoruz çıkan sonuç km…. Benim 7 km çıktı senin kaç xd

İl sınırlarına bile yasak koydum gayrı.

bizim yasaklar
slm nbr diyene kadar
kızlar yasaklamasın
7km de az ya

Büyük konuşmayalım gönül bu herşeye konabilir..

Basmaniz daha kolay olsun diye

Uçak biletlerinin fiyatları ortada. Bence de çok uzaklar da aramayın...

ben batıya doğru en az 500km ve 8426 km arasında arıyorum. yurt dışına çıkış biletim olacak müstakbel sevgilim

480 km mesafe var mk aramizda

7 km nedir olum.

Ben 25 km otede calisiyom.

Yarıçapı 3,5 km olacak şekilde mi yoksa merkeze uzaklık mi 7 km?

Ona göre tarama alanımı arttıracağım

Biri X şehrinde diğeri Y şehrinde vs vs
mesafeli ilişkiler yoruyor
zamanla yıpratıyor
yakın olması güzeldir

Geri