Askerlikde Yaşanabilecek En Kötü Görev..?

Konu sahibi son olarak 974 gün önce görüldü
Askerlikde Yaşanabilecek En Kötü Görev..?

Tuvalet temizletme, bulasik yikama erlere yaptirirlar heralde unv mezunlarindan istemezker bunlari.

Nobet en agir olacakmis gibi geliyor. Az kaldi gidinde gorecez

üniversite mezunlarınandan istemezler mi ??¿
biraz şanslı olursan belki. ama universite okumamış egolu bir uzman çavuşa denk gel bakalım noluyor :D tuvaletini temizler çayını kahvesini yaptırır masasını silersin yerleri cilalarsın
ama bunlar sıkıntı olacak şeyler değil asıl sıkıntı temiz olmayan bir aşçıya denk gelmek
vanlı bi aşçımız vardı yemek yediğimiz masanın üstüne çıkar tv karşısında yemek yapardı :gamer:
üniversite mezununun en iyi avantajı 5 buçuk ayda askerliği bitiriyor olması

Sen temizledin mi Grifikir ??

Bulunduğun karakola bin başının da üstü bir rütbelinin helikopterle gelmesi ve sabaha kadar helikopterin etrafında mevzilenip helikopterin korunması , üstüne üstük birde yağmur yağar o 5 para etmez ve belkide 100 tane devrenin kullandığı delik teşik pançoyu giymek zorunda kaldığınızda.Ve sabaha kadar ıslansanda body inle uyanık kalmaya çalışmak en kötü görevlerdendir , helikopteri beklemek nedir lan ! J.K olarak askerlik yapıyosun hiç birşey yetmezmiş gibi şırnak/hakkari gibi bir yere düşüosun , ve dağın başında helikopterle oraya ziyarete gelen bir komutanın helikopterinin nöbetini tutuosun.

Ulan helikopterin görevi bizi korumak , hadi onu geçtim 50 metre öteden RPG-7 ile hertürlü alırlar helikopteri gece görüş mesafesi zaten yağmurla birlikte iyice kısalıo , terörist karşıdan yollasa bi füze hadi vurdun diğelim kelleyi aldın eeeeee ? , görev yine başarısız o roket çoktan havaya uçurur mk helikopteri.Doğuda askerlik yaparsan böle zikten şeylerle uğraşabiliosun

Ama en kötüsü şudur , eğer lojmana yakın bir karakoldaysan komutan seni gördüğü yerde "olum gel buraya" diğe çağırır ve eline 2 tane pil verip "git bizim evdeki pili değiştir" der.
Evet sanırım yaşadığım en kötü ve utanç verici görev bu , kumanda pili değişmek nedir mk.
Geçen gece yorgun argın 8 saat yürüdüğün araziden döndüğünde yaşadığın için sevin ve bunun mutluluğuyla güne uyan ve bir komutan gelip sittiribottan bir görev verip tüm kimyana karbonat ekleyip deneyi bossun , yekkyaaaaaa ! başka ?

Yıldırım uzman , o piller var ya o piller .....

Yemin töreninde mermi taşıttılar bize, en zor görevlerden biriydi sanırım.

intikal acemiyken cikmak nasip oldu. Kısın 3 gun disarda kalmistik. Usta batiydi 3-6 nobeti sonra goreve gidiyoduk. kotu oluyodu benim icin

Nöbetçi çavuşu olduğum zaman eğitimlerde kim en çok başarılı ve disiplinli ise özlellikle onlara bu görevi verirdim. Kış şartlarında kapalı alanlarda 1 saatlik temizlik öğlen tadatına kadar araziye uymak anlamına gelir.
Araziye uyanı severim. Hele mutfak görevini hakkıyla yapıp kişi başı 1 kilo et yürüteni daha çok severim, bir şartla benden çok araziye uymayacak.
Yüzbaşıdan fırça yememe fırsat vermeyecek.
En zor göreve gelince tüfekli, tesisatlı koşu sonucu yaptığımız yat kalk sürün eğitimidir.

Noah acemi birlikte çıkışa yakın komple temizletiyorlar 20 tuvalati 200 kişi temizledik :d
Usta birlikte karakol komutanının yanında olduğum için klozeti bulunan lavabo vardı oraya pas pas atardık arada sırada

Ağaca selam (tekmil) vermek
Benim verdiğim en zor görev eğilip bacaklarının arasında bir adım geride ki karoyu diş fırçasıyla temizlemek
Askerin yüzü simsiyah olmuştu 5 dakika da ..

beline kadar çöpün içine girip farelerle dolu çöplüğü küreklerle kamyonete yüklemek. mmm enfesti. sonra da boşaltma işlemi. yürüyerek nehre gidip yine küreklerle araçtaki çöpleri nehre dökmek. sonra mı? hızlı bir temizlik ve sabah kahvaltısı.

en zoru sabah erken kalkmak aga heleee koğusdaki horlamalar onalrı saymıyorum :D acemi birliği tam fiyasko zaten :D:D Gideceklere Allah yardım etsinn :D

Ben en kotuye hazirladim kendimi ya. Her seyin en kotusunun beni bulacagini dusunerek gidicem.

Kayinpeder yuksek rutbeli asker emeklisi belki bir ihtimal nobette yardimi dokunur bir ihtimal.

Askerlikte kötü görev yoktur. o üniforma içinde her görev kutsaldır.

Sancağı çalınca bitiyor mu askerlik :d

poşet tabiriyle tanımladığımız kısa dönemlere hangi angarya iş var ise yaptırırdık
onlar için en iyi görev nizamiye veya yazıcı sorumlusu olmak birçok şeyden yırtabilir.
kısa dönem bulaşıkta yıkar izmaritte toplar otta yolar en pis nöbetlerde onlara yazılır ayrımcılık yoktur. hatta hiç sevilmezler.uzun dönemler sevilirdi en azından benim gittiğim yerlerde böyleydi
en kötü görev temizlik bulaşıkhane vb bu işlere seçilmek.
en iyi görev tören mangasıdır.nöbet tutar,silah eğitimi ve hangi tören var ise ona gider.

Geri